Vodafone Fiyat Tutarsızlığı

Ramazan
07 Kasım 2023 11:08

Vodafone taahhüt tarihim 07.11.2023. Bir aydır bana eğer yeni bir tarifeye geçmezsem 07.11.2023 tarihinden itibaren faturamın 207.39 kr... Yükseltileceği bilgisi verilmiştir. Fakat bu sabah 254 TL mesajı tarafıma atılmıştır. Yanımda uygulamasında hala 207 TL gözükmekte olduğu halde bu geri kalan para benden hangi hakla alınmaktadır? Tamamen kandırıldığımı düşünüyorum. Devletimizden bu operatörlerle ilgili çalışma yapmasını bir vatandaş olarak arz ediyorum.
Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde yanımda uygulamasını güncelleyin yeni rakamı göreceksiniz yanıtı alıyorum. Bu sabah tarafıma atılan mesaj tırnak içerisinde aynen eklenmiştir. Yanımda uygulamasında gösterilen tutar video şeklinde eklenmiştir. " değerli müşterimiz, hattınıza red'li 15 paketiniz dahilinde 07.12.2023 00:00'a kadar geçerli 1500 dakika her yöne ve 23 Vodafone ülkesi yönüne, 250 SMS her yöne, 15.00 GB yurt içi internet, sabit hat yönüne sınırsız konuşma, Vodafone'lularla sınırsız konuşma, kotadan düşmeyen iletişim pass hakkınız 254.00 TL karşılığında 07.11.2023 00:00 itibarıyla yüklenmiştir.

Eğer fatura kesim tarihinizden önce tarife değişikliği yaptıysanız, bu içerikler kalan gün sayısıyla orantılı olacak şekilde yüklenmiştir. Kalan kullanım haklarınızı dijital asistanınız tobi' den hemen öğrenebilirsiniz." devletinden operatörler ile ilgili çalışma yapmasını arz ediyorum. Bir kira bedeli bile %25 artırılamazken benim faturam 4 katına çıkarılmıştır. Saygılarımı sunuyorum. Vodafone nun bu hatayı düzeltmesini arz ediyorum.

09 Kasım 2023 20:21 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

10 Kasım 2023 12:46

12 Kasım 2023 12:21

12 Kasım 2023 18:58

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için sizi aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Seyit sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2023 11:31
"Çok teşekkürler iyi ki şikayet var uygulaması var müşteri temsilcisini aradığımda 8 gün beklememi söyleyip başından attı beni"
Vodafone Operatörü Tarife Değişikliği
Serap sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 16:14

01 Nisan 2024 22:33
Berre sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 13:37
Ecem sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2024 19:41
"Sema hanıma çok teşekkür ederim, gerek samimiyeti gerekse yardımcı olma isteği üst düzeydi. İşini layıkıyla yaptığı için ayrıca teşekkür ederim"
Vodafone Kategorileri