Kadriye
06 Mart 2024 21:04

22 Şubat 2024 tarihinde Nata Vega AVM'deki Vodafone şubesinden Redmi 13 C model telefon satın aldım. Telefonu 10 gün kullandıktan sonra TikTok ve Instagram uygulamalarında sürekli olarak donmalar yaşayıp anasayfaya dönmesi sorunuyla karşılaştım. Aynı gün telefonum kapandı, bir daha açılmadı ve 'Bu cihaz bozuk, güvenilir değil.' şeklinde bir uyarı ekranı belirdi. Nata Vega'daki Vodafone şubesini aradığımda, elimde delil olmasına rağmen iade talebimi kabul etmediler ve cihazı servise göndermem gerektiğini söylediler. Ancak sorun şu ki, telefonu satın alalı 13 gün oldu ve cihaz çalışmıyor. Bu telefona akıllı saat ile birlikte toplamda 15.456 TL ödeme yaptım. Daha 13 gün içinde arıza veren bir telefonu neden kabul etmek zorunda olayım? Eğer iade talebim kabul edilmezse, elimdeki delil ve faturayla birlikte hem Vodafone'a hem de servisine dava açacağım. Vodafone'dan maalesef memnun kalmadım.

08 Mart 2024 10:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

08 Mart 2024 17:01

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Redmi 14 C Telefonum Onarılmadı, Ücret İademi İstiyorum

İlknur
17 Eylül 2025 12:02
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Telefon Arızalı Çıktı, İade Veya Değişim Talep Ediyorum

Ramazan
15 Ekim 2025 18:26

Yanlış Model Ve Yüksek Fiyatla Mağazada Yaşadığım İade Sorunu

Hülya
24 Ekim 2025 09:59
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 01:38

16 Ocak 2024 23:59