Salih sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 11:52

Vodafone hâlâ aynı. Başvuru yaptım. Başvurum onaylandı. Mesaj geldi hatta WhatsApp'tan bile yazıldı. E-devlet üzerinden başvurumu onayladım. Dijital kuryeye hat teslim edildi. Kurye hattımı bana getirdi. Ama hiçbir bilgi yok. Ulaşabileceğimiz bir mecra da yok. 05425420000 numarasını arıyoruz, 10 dakika bekletip yüzümüze kapatıyor her defasında. Vodafone Yanımda uygulaması ya da web sitesinden başvuru takip etmek istiyoruz (WhatsApp'tan attıkları linke de tıkladım o da dahil), onda da hata veriyor. Doğru düzgün çalışan tek şey başvuru butonu. Gerisi hep yalandan. Yahu hat geldi, şu gün şu saatte geçiş olacak vs. Hiçbir bilgi yok. Hani sorun, sıkıntı mı var diye ulaşabileceğimiz bir başvuru takip hattı açmak çok mu zor? Daha kullanmaya başlayamadan rezil ediyorlar insanı. Daha önceki geçişimde de aynısını yaşatmıştı. Şu saçma sapan fahiş fiyatlar olmasa yüzüne bakılmaz da işte cep kısıtlıyor insanı.

06 Ocak 2025 10:28

Vodafone ile yılan hikâyesine dönen numara taşıma işlemini "https://www.sikayetvar.com/vodafone/vodafone-basvuru-sureci-ve-iletisim-sorunlari" adresindeki şikayetimle anlatmıştım. Tekrar gündeme alınması için buradan tekrar şikayet açıyorum. Vermiş olduğum linkteki şikâyetteki gelişme ve, 19.12.2024 tarihinde başvurusunu yapmış olduğum ve 24.12.2024 tarihinde sim kartını teslim almış olduğum, süreçten sonra 03.01.2025 tarihinde bana ulaşıp işlemimin mevcut operatör tarafından reddedildiğini ilettiler. Bana herhangi bir mesaj, bildirim vs. De gelmiyor. Şu anda yeniden başvuru yapmam gerektiğini, yeniden başvuru yapsam dahi taahhüdünü vermiş olduğum 179₺ tutarındaki "Yalın Fırsat 2024 20GB Paketi"nin Aralık kampanyası olduğunu ve geçiş yapamayacağımı söylüyorlar. İşlerini zamanında yapsalar Ocak ayına kalmadan bu iş çözülürdü ki ret için de bir gerekçe yok ortada. Süreç boyunca ben iletişime geçmeye çalışıp şikayet etmedikçe, müşteri temsilcileriyle görüşüp talep bırakmadıkça kesinlikle benimle iletişime geçen ya da bana süreç ile ilgili bilgi veren olmadı. Daha uygulamalarındaki ben şikayet edene kadar çalışmayan şikayetimden sonra giriş yapabildiğim başvuru takip kısmında "kurye durumu" denilen adıma geçmemiş görünüyor ki ben hattı teslim alalı 14 gün oldu. Yaşamış olduğum adaletsizliğin çözülmesini talep ediyorum.

Ek
1736148497479.screenshot-20250103-152656-whatsapp-min.jpg
1736148484557.screenshot-20250103-152834-messages-min.jpg
1736148437298.vodafone-basvuru-sureci-ve-iletisim-sorunlari-3.jpg
1736148427925.vodafone-basvuru-sureci-ve-iletisim-sorunlari-2-1.jpg
25 Aralık 2024 12:04 (Şikayetten 11 dakika sonra)
25 Aralık 2024 14:49

En kısa sürede dönüş yapılacak diyorsunuz da ben 19.12.2024 tarihinde başvurumu tamamladım. 7 gündür daha ortada bir şey yok. Dün 24.12.2024 tarihinde geldi. Ne arayan var ne soran. Bugün mevcut operatörümdeki taahhüdüm bitiyor, halledin benim işimi. Uğraştırmayın insanları. Halletmiyorsanız mevcut operatörde bana yansıtılacak tüm ödemeleri sizden alırım. Hukuki haklarımı kullanırım.

25 Aralık 2024 18:40
vodafone-basvuru-sureci-ve-iletisim-sorunlari-1.jpg

Saat 15:00 civarı hem SMS hem de WhatsApp ile taşıma işleminin başladığı bildirildi. 3-6 gün içinde taşınacağı yazıyor. Siz ortalama 4-6 gün diye bilgilendiriliyorsunuz fakat bu operatöre geçecekseniz en az 10 gün önceden işlem yapmaya bakın. Hat taşıyorsunuz altı üstü. İnterneti aynı gün içerisinde taşıtabiliyoruz. Yıl olmuş 2024. Yeni hatta bile gerek kalmadan doğrudan geçiş yapılabilecek teknolojiye nasıl geçilmez anlamadım gitti. Tek tip bir hat çipi belirleyin. İstediğimize geçiş yapalım. Ayarlar otomatik yüklensin ne olacak yani.

28 Aralık 2024 10:34
29 Aralık 2024 11:26
vodafone-basvuru-sureci-ve-iletisim-sorunlari-2.jpg
vodafone-basvuru-sureci-ve-iletisim-sorunlari-1.jpg

Attıkları mesajda 300₺ telafi için her şey yanında kuponu verilmiş. Benim hattım açık değil ki. Her şey Yanımda'ya giremiyorum ki. Ayrıca sizin gecikmeniz yüzünden en üstten fiyatlandırılıyor. Çıkacak faturayı karşılamanızı talep ediyorum.

02 Ocak 2025 09:57

Halen geçiş işlemi gerçekleştirilmedi. Pazartesi konuşmuş olduğum müşteri temsilcisi bana gelen "... İşleminizin geciktiğini fark ettik..." mesajından habersiz bir de savunma yapmaya kalkıyor. Yok hafta sonları sayılmıyor yok bilmem neler sayılmıyor. Konuşmamı bölmeyin dememe rağmen bölüyor. Üstüne bir de arayıp azarlayın isterseniz. Ha şu var her şey Yanımda'yı açabilmek için hattımın geçiş yapmış olması lazım demiştim ya onu dikkate alıp Hepsiburada kuponu olarak verdiler. Yıl 2025 oldu hâlâ hat taşıyamıyoruz. Bu arada mevcut operatörde de en üstten çatır çatır faturam hesaplanıyor.

Çağkan sonuçtan hiç memnun değil

Çağkan
08 Şubat 2025 16:45