Sebahattin sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Arama Yetkisi Bulunmaması Sorunu

26 Aralık 2023 23:12

Vodafone kullanıcısıyım, paket yükledim ancak hala 'bu aramayı yapmaya yetkiniz yok' uyarısı alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda bile aynı uyarıyla karşılaşıyorum. Yaklaşık 5 gündür bu durumdan mağdurum ve sorunun bir an önce düzeltilmesini talep ediyorum. 'Bu aramayı yapmaya yetkiniz yok' uyarısıyla ilk kez karşılaşıyorum. Basit sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması gerekiyor.

02 Ocak 2024 08:42

Vodafone'luyum hala telefonum aynı hatayı veriyor müşteri hizmetleri problemi basite alıyor kaç gündür telefonumu kullanamıyorum hala numaranız bu tür aramalara kapalı diyor. Hattımı başka telefonda denedim aynisini diyor. Vodafone bir an önce geri dönüş yapmasını bekliyorum

02 Ocak 2024 08:37

Hattım bu tür aramaları yapamıyor hatası. Numaranız bu tür aramalara kapalı diyor kaç gündür müşteri hizmetleri dönüş yapmıyor yaptı hallettik diyor yok yine aynı telefonum internete giriyor mesaj atıyor arama geliyor Arama yapamıyorum. Kaç gündür mağdur ediliyorum 2024yilinda hala bu problemlerin bu kadar geç çözülmesi ya da çözülememesi çok garip Vodafone bir an önce dönüş yapmasını bekliyorum. Bir an önce

29 Aralık 2023 22:57

Hala sorun çözülemedi hattımla internete girebiliyorum mesaj atabiliyorum arama yapamıyorum hattınız bu tür aramalara kapalıdır müşteri hizmetlerini arayınız diyor ama müşteri hizmetlerini de aramıyor telefon. Ayrıca denileni yaptım hattımı başka telefonda denedim aynı şeyi söylüyor bir an önce bu problemin çözülmesini istiyorum

27 Aralık 2023 12:31 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

27 Aralık 2023 12:53

Bir defa aradınız bir defa daha ararsanız ulaşırsınız çünkü benim hattım paketim dün yüklememe rağmen müşteri hizmetlerini de aramıyor mesaj var internet var arama yok

27 Aralık 2023 12:57

Müşteri hizmetlerini arıyorum daha doğrusu aramaya çalışıyorum numaranız bu tür aramaları yapamaz diyor müşteri hizmetlerine bağlanın diyor arayamıyorum ki bağlanayım

27 Aralık 2023 15:10
28 Aralık 2023 11:57
28 Aralık 2023 14:31

Hattınızı başka telefonda deneyin dediniz denedim yine olmuyor aynı şeyi söylüyor

28 Aralık 2023 14:34

Numaranız bu tür aramaları yapmaya yetkisi yoktur lütfen müşteri hizmetlerine bağlanın diyor hala

29 Aralık 2023 11:51

Telefonum hala açılmadı dönüş yaparsanız sevinirim

29 Aralık 2023 11:52

Kaç gündür hattım aramalara kapalı başka telefonlarda denedim hala aynı problemin bir an önce giderilmesini istiyorum

31 Ekim 2023 20:00
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Aramaya Yetkiniz Bulunmamaktadır.

07 Haziran 2023 20:03
Kullanıcı sonuçtan çok memnun