Vodafone 800 TL Fatura

03 Temmuz 2024 13:20

@Vodafone Faturalı Hat taahhüdü bitince çok az konuşma yapılmadığı halde 800 TL'lik fatura geldi. Şikayet edince hiç konuşma olmasa bile bu tutar gelir dedi. Bu durum haksızlık. Yaşlı annem kullanıyor bu hattı ve günde en fazla kısa bir konuşma yapıyor. İade alabilir miyiz bu parayı?

03 Temmuz 2024 15:31 (Şikayetten 2 saat sonra)
05 Temmuz 2024 10:58
05 Temmuz 2024 11:13

Hiçbir çözüm sağlanmadı. Önceden bilgi vermeden taahhüt bitiminden sonra hiç konuşulmadığı halde aylık 800 TL fatura kesmeniz haksızlık ve kanuna uygun olmadığını düşünüyorum. Bu konuda tüm kurumlara şikayette bulunacağım

Hakan
Hakan

*Kurumsal firmalara yakışmayan çok çirkin cambazlıklar; ülkem adına ve önde gelen bir markamız adına çok üzücü... *Alman ekonomi profesörünün kızı bebek arabası alacaktır. Alacağı ürün Almanya'da 700 Euro, Çin malı muadili ise 250 Euro'dur. Kız; Ne yapayım? Baba; Tercih senin Kız Alman malı arabayı 700 Euro'ya alıyor... Baba -Neden pahalısını seçtin? Kız; Eğer Çin malını alsaydım; -o para dışarı gidecekti... -Alman ürünü satılmayınca fabrika işçi çıkaracaktı. -İşsiz insanlar harcama yapamayacakları için devletin vergi geliri düşecekti. -Devletin geliri düştüğü için çocuğuma iyi bir eğitim veremeyecekti. -Güvenliğini sağlamakta finansal sorunlar yaşayacaktı. -Yeterli sağlık hizmeti veremeyecekti. Ben Alman malı almakla "çocuğumun geleceğini garanti altına aldım" deyince; Baba da gururlanarak kızını tebrik edip demek ki ben görevimi yapmışım diyor. -İşte halkın bu bilinci sayesinde Almanya; Avrupa Birliğinin patronluğuna soyunabiliyor. ***Herkesimden İnsanımızın Aydınlanması Dileklerimle***

11 Haziran 2024 09:04
Cafer sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2025 15:06

Selman