Vodafone 3698 Den Mesaj Geliyor

25 Ağustos 2023 09:30931

Şifre:****Aylık vergiler dahil 70 TL'ye Oyun Evi çocuk servisi için şifreyi giriniz. Abonelik başladığında aylık ücret faturaya yansır. B003

3 kere böyle mesaj geldi böyle bir ilgim olmadan kaydım olmadan lütfen ilgilenmenizi arz ederim. Saçmalıklar işi ya vallahi

27 Ağustos 2023 18:25 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

28 Ağustos 2023 16:40

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için sizi aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. İletmiş olduğunuz şikayetinizin incelemesi tamamlanmış ve tarafınıza bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

10 Mart 2024 21:08

Şifre:8801Aylık vergiler dahil 135 TL'ye Oyun Evi çocuk servisi için şifreyi giriniz. Abonelik başlatıldığında aylık ücret bakiyenizden düşülecektir. Hattınızda su an yeterli bakiye bulunmadığından servis ücreti hattınızda bakiye bulunduğunda tahsil edilecektir diye oyun evi iptal diye yazıp gönderdim hatalı ya da eksik tuşlama yaptınız diye geldi böyle bir şey almadım ben

Vodafone 3698 Den Bu Şekilde Mesaj Geliyor İznim Olmadan

21 Haziran 2024 14:49328

Şifre:****Aylık vergiler dahil 135 TL'ye Oyun Evi çocuk servisi için şifreyi giriniz. Abonelik başladığında aylık ücret ...

Vodafone 3698 Den Bu Şekilde Mesaj Geliyor İznim Olmadan

Vodafone 3698 Den Gelen Abonelik

29 Mayıs 2024 09:02267

"Sorun çözümlendi teşekkür ederim"

Vodafone 3698 Den Gelen Abonelik

Vodafone 3698 Mesajı Neden Geliyor

31 Ocak 2024 18:22133

"İlginizden dolayı teşekkür ederim 🖐️"

Tümünü Gör
Vodafone Yanıltıcı SMS Bildirimi!

VodafoneYanıltıcı SMS Bildirimi!

Emincan
Vodafone Lütfen Yardımcı Olun

Vodafone LütfenYardımcı Olun

Sabri
Vodafone Arızalı Sıfır Telefon Verdi Ve Sorunsuz Denildi!

Vodafone ArızalıSıfır Telefon Verdi Ve Sorunsuz Denildi!

Fatih
Vodafone Müşteri Mağduriyeti Ve Bilgilendirmeme