Ahmetcan sonuçtan memnun değil

Vivense Sorunlu Ürün Değişim Süresi Gecikti.

Ahmetcan
10 Ekim 2023 13:02

Vivense'den evim için aldığım eşyalarım 06.09.2023 tarihinde elime ulaştı, ancak bazamın demiri takıldıktan sonra kendiliğinden eğildi ve tekrar baza demiri siparişi verildi. Bugün 10.10.2023 olmasına rağmen hiçbir bilgi gelmedi. Aradığımda depoda beklediğini söylüyorlar. 21 gün süresi varmış ama süresi geçti. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Bir an önce ilgili birimlere iletilip mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Adım A**** C** M********. Alışverişi Bornova/İzmir showroom'dan yaptım.

11 Ekim 2023 13:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba , Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

11 Ekim 2023 14:06

Merhaba Ahmet Bey, Öncelikle yaşanılan olumsuz deneyim adına çok üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Telefon görüşmemize istinaden konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

16 Ekim 2023 16:06

Merhaba Ahmet Bey, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Vivense hakkındaki soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Samet
30 Temmuz 2023 18:30
Elif sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2023 05:01
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
19 Kasım 2023 18:31
Kasım sonuçtan hiç memnun değil

Kasım
31 Ağustos 2023 17:22