Gülsem sonuçtan çok memnun

Vivense Merlin Köşe Koltuk Parça Kırılması

10 Nisan 2023 14:01
Gülsem'in Teşekkür Mesajı
“Vivense çalışanlarına özellikle Nurdan hanımın ilgisine çok teşekkür ederim. Sorunum geçte olsa çözüldü.”

1 buçuk yıl önce Vivense'den aldığımız merlin köşe koltukta parça kırılması yaşadık. Koltuk 2 parçadan oluşuyor ve bu 2 parçayı birbirine bağlayan parça kırıldı. Vivense ile görüşme sağladık 1 ay sonra yanlış parça ile geldiler ve yanlış parça sipariş etmişler sorununuz sistemde çözülmüş olarak görünecek fakat biz size bunun sözünü veriyoruz parçayı bizzat kendim getireceğim diyen Vivense çalışanında 3 aydır haber yok sürekli oyalıyorlar. Koltuğun garantisi halen devam ediyor. Sorunumun çözülmesini istiyorum.

10 Nisan 2023 14:04 (Şikayetten 2 dakika sonra)
05 Mayıs 2023 20:31

08 Mayıs 2023 11:31

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Esma sonuçtan hiç memnun değil

Vivense'den Aldığım Koltuk Çökmesi Ve Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle İade Talebi

24 Şubat 15:23
vivenseden-aldigim-koltuk-cokmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-nedeniyle-iade-talebi-2.pdf
vivenseden-aldigim-koltuk-cokmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-nedeniyle-iade-talebi-1.pdf
Ayşe sonuçtan çok memnun

Ayşe
22 Mayıs 2025 17:11
"Sorunum çözüldü teşekkürler"
Koltukta Kısa Sürede Oluşan Çökme Ve Garanti Kapsamında Destek Alamama
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
18 Mayıs 2025 16:20
Vivense Anka Köşe Koltukta Çökme Sorunu Ve Uzayan Onarım Süreci
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
16 Mayıs 2025 17:02