Ceren sonuçtan memnun

Vivense Koltuğun Ayağı Çökük

Vivense Koltuğun Ayağı Çökük
15 Mart 2024 14:34
Ceren'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi ilettikten yaklaşık 1 hafta sonra ekip yönlendirerek tamiri sağlandı. Gelen ekip çok nazik ve profesyonel insanlardı. İlgilerine teşekkür ederim.”

Yaklaşık 1 ay önce teslim aldığımız koltuğun ayaklarından biri, muhtemel üretim hatasından dolayı iskeletinden ayrıldı ve koltuk adım adım çökmeye doğru gidiyor. Çağrı merkezinde muhatap yok, siteden satış sonrası destek formu doldurmaya çalıştığımız her seferde de "başarısız işlem" hatası alıyoruz. Durumumuzu mail olarak attığımızda da cevap alamıyoruz. Daha kırkı çıkmamış koltuğa çökme korkusundan oturamıyoruz. İlk ve son alışverişimizdir. Buradan mobilya almak pişmanlıktır.

15 Mart 2024 16:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

18 Mart 2024 09:11

İlknur
21 Şubat 2024 01:46
Ali sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2024 21:40
"Şikayetvar vesile ile ilerlettiğimiz süreç için teşekkür ederiz ancak vivensadan memnun kalamadım satış sonrası hizmet sıfıra yakın ilk montaj hatalı kurulum sonucu ürün arızalanmış diğer gelen ekip bunu keşfetti ve tamir etti ancak bu süreçlerde iletişim WhatsApp, mail, Şikayetvar şeklinde ilerledi bir aşama olarak CİMER ve Tüketici Mahkemesi olmadan çözüldüğü için şanslı hissediyorum büyük ihtimal başkaları o yollara kadar ilerliyordur."
Mihriban sonuçtan memnun

Mihriban