Vestel TV'nin Sürekli Donma Problemi Ve Çözüm Eksikliği

23 Ekim 2024 13:49

Vestel 65Q9900 65'' 164 Ekran 4K Smart QLED TV'yi İstanbul Beylikdüzü Migros AVM Vestel bayisinden satın aldım. Aldığım günden beri televizyon, videoda gözüktüğü gibi donuyor ve kilitleniyor. Kullanılamıyor. Müşteri hizmetlerini aradım, eve servis çağırdılar, bakıp gittiler. Ondan sonra bir daha aradım, yine geldiler. Bu sefer televizyona yazılım yüklemek istediler ama USB ile yazılım yükleyemediler. Sonra Manisa'dan yazılım gelecek dediler. Yazılım geldi, televizyona onu yükledim ama sorun aynı şekilde devam ediyor. Sonra bir daha aradım, Vestel televizyonunuzu alacağız, parça değiştirebiliriz belki dediler. Ben neden 4-5 ay önce aldığım televizyonu açtırayım ki deyip vermedim televizyonu. Vestel neden sattığı televizyonun arkasında durmuyor, değişim talebimi yerine getirmiyor? 29.000 TL para verdim bu televizyona. Sorunum çözülmeyecek bu gidişle Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım.

profile profile
24 Ekim 2024 11:47 (Şikayetten 21 saat sonra)
11 Kasım 2024 14:34

Sorunum hala devam ediyor televizyonda bir sorun yok diye yetkili servis bana televizyonu geri yolladı şu an tekrar sizi aradım tekrar randevu oluşturdum Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip şikayet edeceğim hiçbir şekilde markanızın arkasında durmuyorsunuz yaptığınız artık kurnazlığa giriyor elimdeki videoları duruyor açık ve net bir şekilde hala bu cihazda sorun yok diye bana yolluyorsunuz

Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 65QA9700 TV’de Kronik Donma Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Kubilay