Vestel TV App Store Açılmıyor!

11 Ekim 2024 01:47

Vestel Smart TV de App Store (65U9500 65'' Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV) açılmıyor. Her yıl 3-4 kere gidip 10-15 gün sonra geliyor. Vestel gerçekten müşterileri umursasaydı bu TV'leri toplardı geri ama maalesef. Mehmet Barış kan 05547461016

14 Ekim 2024 15:25 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetvar platformunda kayıtlı olan iletişim bilgilerinizden ne yazık ki ürün / hizmet geçmişinize ulaşamadık. Hizmet talepleriniz için 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Yorumlar(5)

Bir daha Vestel alırsam ne olayım

Aynı sorunu 10 gündür yaşıyorum. Defalarca müşteri hizmetlerine yazmama rağmen. Sorunu çözmek için uğraşıyoruz. Ama ne zaman çözülür bilemiyoruz.''cevabı geliyor. Pişman olduk aldığımıza neredeyse bir dogan slx fiyatı verdik TV ye, ama TV ye hiçbir şey yükleyemiyoruz. Parayla satin aldığımız platformları da izleyemiyoruz. Sadece you tube da takılıyoruz TV de.!

Eki aç

Düzeldi mi peki

Aynı sorun bende de var stor uygulama içinde para verip aldığım smartoneıptv var erişim yok. Mail. Adresim [email protected]

Tümünü Gör
Vestel Samsun Bafra Teknik Servisinden Şikayetçiyim!

Vestel SamsunBafra Teknik Servisinden Şikayetçiyim!

Abdülkerim
Vestel Duvara Hatalı Montaj Sebebiyle TV Patladı

Vestel DuvaraHatalı Montaj Sebebiyle TV Patladı

Büşra
Vestel 65 İnç Televizyon Tam Fiyasko!

Vestel 65 İnçTelevizyon Tam Fiyasko!

Vestel Televizyon Şikayeti

Vestel TelevizyonŞikayeti

Vestel TV Arızasına Çözüm Yok!

Vestel TVArızasına Çözüm Yok!

Ugur
Vestel TV Ana Ekran Kararması