Vestel TV App Store Açılmıyor!

11 Ekim 2024 19:175.022
11 Ekim 2024 01:47

Vestel Smart TV de App Store (65U9500 65'' Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV) açılmıyor. Her yıl 3-4 kere gidip 10-15 gün sonra geliyor. Vestel gerçekten müşterileri umursasaydı bu TV'leri toplardı geri ama maalesef. Mehmet Barış kan 05547461016

14 Ekim 2024 15:25 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetvar platformunda kayıtlı olan iletişim bilgilerinizden ne yazık ki ürün / hizmet geçmişinize ulaşamadık. Hizmet talepleriniz için 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Yorumlar(5)

14 Şubat 18:09

Bir daha Vestel alırsam ne olayım

7 Şubat 16:48

Aynı sorunu 10 gündür yaşıyorum. Defalarca müşteri hizmetlerine yazmama rağmen. Sorunu çözmek için uğraşıyoruz. Ama ne zaman çözülür bilemiyoruz.''cevabı geliyor. Pişman olduk aldığımıza neredeyse bir dogan slx fiyatı verdik TV ye, ama TV ye hiçbir şey yükleyemiyoruz. Parayla satin aldığımız platformları da izleyemiyoruz. Sadece you tube da takılıyoruz TV de.!

Eki aç
4 Şubat 19:55

Düzeldi mi peki

6 Nisan 2025 15:53

Aynı sorun bende de var stor uygulama içinde para verip aldığım smartoneıptv var erişim yok. Mail. Adresim [email protected]

Vestel TV Garanti Sonrası Büyük Arıza Ve Bilgi Eksikliği Mağduriyeti

9 Eylül 2025 15:015.243

Vestel 65U9500 4K Smart TV model televizyonumu yaklaşık 3,5 yıl önce İstanbul Ümraniye’de satın aldım. Garanti süresi bi...

1 Destek

Vestel QLED TV Bir Yıl Dolmadan Arızalandı Servis Ve Çözüm Süreci Mağduriyet Yaratıyor

9 Ağustos 2025 12:184.068

"Ürünü daha üst model ile değiştirdiler. Vestel'e teşekkür ederiz."

1 Yorum

Vestel 6 Aydır Uygulamayı Kullanamıyorum

13 Mart 13:59806

Evimde kullanmakta olduğum Vestel 65u9500 Smart Ultra HD 4K televizyonumda hbo Max uygulaması bulunmuyor ve yaklaşık 6 a...

1 Destek

Tümünü Gör