Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Sıfır Arızalı Ürün

29 Haziran 2024 00:39

Vestel'den yaklaşık 15 gün önce 4212 kodlu kapağı otomatik açılan bir bulaşık makinesi aldım. Makine arızalı geldi. Kapağı açılmıyor. Program bitince servis gelip ana kartı ve gösterge kartını değiştirecek dedi. Değiştirdiler. Ürün düzeldi denildi fakat ürün düzelmedi, yine aynı sorun devam ediyordu. Ayrıca geldiğinde sol tarafında göçük vardı. Servis tekrar geldi. Ürünün değişimini istememe rağmen atölyeye götürüp incelemeye alacağız dediler. Ne zaman geleceği belli değil. Yıl 2024 olmuş, elimizde bulaşık yıkıyoruz.

01 Temmuz 2024 10:09 (Şikayetten 2 gün sonra)
08 Temmuz 2024 14:49

Hiçbir çözüm sunamıyorlar makinenin serviste her şeyini değiştirmişler bir şey yok üründe diyorlar elimde her programın videoları mevcut ama yapacak bir şey yokmuş bende haklarımı arayacağım her türlü sakın Vestel almayın büyük pişmanlık

Mesut
Mesut

Sayın arkadaşım, kullanma kılavuzunda energy saver aktifken kapağın açılacağı yazıyor. O da dijital göstergenin sağ yanındaki yaprak sembolüdür. Ben de ilk denememde açılmayınca kullanma kılavuzunu okudum ve yazılanı yapınca açıldı. Bilgilerinize sunarım.

Adem sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 13:13

Vestel Bulaşık Makinesi İle Süregelen Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği