Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 00:24

Vestel bulaşık makinesi tabanında köpük kalma şikayetiyle yetkili servise başvurum üzerine
- 08.03.2024 tarihinde gelen teknisyen arkadaş deterjan kutusunda problem olduğunu söyleyip değiştirdi. Makineyi boş ve deterjansız çalıştırarak, 2.170,00-tl ücretini alıp gitti. Program bittiğinde yine köpük kalınca servisi arayıp durumu bildirmem üzerine ertesi gün gelip parçada sıkıntı olduğunu söyleyip yeni parça siparişi verdiler.
-20.03.2024 tarihinde teknisyen arkadaş yeni parçayı takarak makineyi boş ve deterjansız çalıştırıp gitti. Program bittiğinde yine köpük kaldı, aynı gün servisi aramam üzerine bana ulaşan teknisyen arkadaş makineyi atölyeye alacaklarını söyleyerek 23.03.2024 tarihinde atölyeye aldılar.
-29.03.2024 sorun giderildi diyerek getirip boş ve deterjansız şekilde çalıştırıp teslim ettiler. Yine program biter bitmez baktığımda köpük kaldığını görünce hemen servisi aradım ertesi gün gelip bakmak için 15:00'e randevu veridiler. O saate kadar ne gelen oldu ne giden bunun servisi aradığımda teknisyen arkadaş beni arıyor ve makinede bir problem olmadığını deterjan kaynaklı olduğunu söylüyor. Ben ısrarla boş ve deterjansız şekilde çalıştırdığımı söyleyince lakayıt bir şekilde '' ne kadar para verdin gönder IBAN'ını göndereceğiz paranı'' diyor. O na da tamam diyorum olmuyorsa olmuyordur. Yine bir dönüş yapılmaması üzerine servisi arayınca öyle para iadesi olmayacağını arkadaşının yanlış söylediğini deyip benden video göndermemi istiyorlar. 01.04.2024 tarihinde gönderdiğim video sonunda dönüş olmayınca, 20.04.2024 tarihinde değerlendirme ne durumda diye iletişime geçtiğimde biz videoya bakmadık, yoğunduk gibi şeyler söyleyerek tekrar video istediler. Göndermem den 15 dakika sonra defalarca boş ve deterjansız çalıştırdığımı belirtmeme rağmen deterjan problemli olacağını makinenin bir probleminin olmadığını söylediler.
Bunun üzerine ben merkez müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. En kısa zamanda mağduriyetinizi gidereceğiz diyorlar. Kaç gün geçmesine rağmen ne arayan var ne soran. Bu süreç tarihlerden de anlayacağınız üzere yaklaşık 2 ay dır sonuçsuz kalarak beni mağdur etmektedir. Mahalledeki tamirciyi çağırsam yaptığı işin arkasında dururdu. Benim hatam garantisi bitmiş olsa bile Vestel adına güvenerek yetkili servis çağırmam mı?

03 Mayıs 2024 14:27 (Şikayetten 3 gün sonra)
12 Mayıs 2024 14:11

Sorunun çözülmesini bir kenara bırakın arayan bile olmadı, Vestel bu duyarsızlığı şaşırtıcı. Sanırım artık Vestel'den uzak duracağım

22 Mayıs 2024 10:51

Şikayetimi firmaya bildirmeme rağmen hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Bilgi almak için aradığımda ise dalga geçer gibi buraya arkadaş not düşmüş size bildirim yapılmış diye. Bugün anladım ki Vestel adına güvenmek tamamen hata imiş. Bundan sonra almam aldırmam ve işlerinin arkasında durmadıklarını her yerde her ortamda anlatacağım.

Ahmet
28 Haziran 2024 15:43