Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Vestel SEG Klima Bodrum Kan Kule Servisin Müşteri İle Dalga Geçmesi

26 Haziran 2024 20:21

SEG marka 18 BTU klima aldım. Klimanın montajı için Bodrum Turgutreis Vestel Kan Kule servisi geldi. Klimayı kurup gittiler. Ertesi gün klimada gürültü ve yüksek sesli çalışma fark ettim ve servisi aradım. Servis geldi ve iç tesisatın tıkanık olduğunu söyledi. Yıllarca aynı tesisatta başka marka klima sorunsuz bir şekilde kullanıldı ve ayrıca klimayı kurmaya gelen teknik personel klima tesisatına azot gazı bastığını ve tesisatı kontrol ettiğini, sorun olmadığını iletti. Bu işlem için benden 3 bin TL aldılar. Arızaya gelen ekip ise tesisatın tıkalı olduğunu ve dışarıdan tekrar kurulum yapılması gerektiğini söyledi. Bu işlem için tekrar montaj parası istiyorlar. Tesisat tıkalı diyen Vestel servisi, tesisat sağlam diyen de Vestel servisi. Sıfır aldığım klimayı Vestel montaj yapamadı, bir de üstüne müşteri iyice mağdur olsun diye klimanın gazını boşaltıp gittiler. Yazın sıcağında klimasız kaldım. Kan Kule servisi telefonlarıma bile cevap vermiyor. Vestel konu ile ilgili ilgilenmiyor. İnsanlarla resmen dalga geçiyorlar. Gecenin saat 23.00'te randevu veren servisten ne beklenir? Şaka değil, gece 23.00'e konu ile ilgili acil çözüm bekliyorum. Klimanın arızasının tesisattan olduğu meçhul. İkinci el klima alsam hurdacıdan, inanın sattığı malın arkasında dururdu. Vestel mahallede gördüğünüz hurdacıdan daha beter durumda. Kan Kule diye bir servis var ki aman. Vestel yetkililerine, aldığı maaşı evine helal götüren çalışanlara sesleniyorum: sıfır alınan klima montajını yapmayı bilen bir ekip rica ediyorum. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

28 Haziran 2024 14:17 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Haziran 2024 15:39

Vestel müşteriye ulaşmıyor cevap bile vermiyor.

01 Temmuz 2024 14:44

Merhaba Sayın teknisyen; Çözüm süreciniz ne yazık ki çok uzun 20 hazirandan beri çözüm için uğraşıyorum ama ne yazık ki çözüm yok diğer markalar 3 kere çözmüştü sorunu Vestel ilk ve son tecrübem olacak Vestel mi asla bedava verseniz bile almam klima montajı bilmeyen bir servisi var.

Yiğit
06 Temmuz 2023 11:20
Serkan sonuçtan memnun

Serkan
31 Temmuz 2023 12:37
Göktürk sonuçtan hiç memnun değil

Göktürk
30 Ağustos 2024 23:43
Vestel Klima Satış Sonrası Memnuniyetsizlik
Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Mağduriyeti - Kurulum

Birkan