Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Seçil
25 Nisan 2024 15:38

Vestel marka rustik ankastre sete sahibim. Geçen aylarda şikayet oluşturdum ve çok hızlı bir şekilde sorun giderildi. Fakat şu anda, yaptıkları yerler yeniden kabarma gösteriyor ki temizlediğim halde anlamıyorum. Bu mühendisler nasıl bir ürün ile yola çıkıyorlar merak ediyorum. Ocağın üstündeki demirler, ateşin üzerindeki tablalar hepsi sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi renk attı. Sonrasında davlumbazımdaki altın sarısı askılıklar kötü duruma geldi. İlginçtir ki, davlumbaz değişimi olmadan parçanın değiştirilmesi mümkün değil; adeta bir mühendislik harikasıyla karşı karşıyayız. Garantisi dolduğu için çözüm var mı? Tabii ki hayır, hepsi satıncaya ve garantisi bitinceye kadar. Şimdi de fırın pişirmede problem yaşıyorum. Bir kısmı yanıyor, bir kısmı daha beyaz kalıyor. Şimdi ben ne yapmalıyım? Sevgili Vestel, çözüm önerilerinizi bekliyor olacağım. Bu ürünü evime gelen herkes beğendiği için almalarını tavsiye ettim ve alanlar oldu.

26 Nisan 2024 09:44 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sefa

Yanıp sönüyor düğmesi kırılmıştı bir sene önce nereden alabiliriz

Sefa

İyi günler benim Vestel rostarjik fırın almıştım elektrik gidince saat yanıp sönüyor saat deki düğmesi kırılmıştı ben elektrikler gidince takiyodum düzeliyordu ama sonradan düğmeyi kaybettim kırık olduğu için şimdi tekrar elektrik ler kesil hiçbir şekilde fırın çalışmıyor düğmeye basamayınca lütfen yardımcı olun saatin yanındaki düğmeyi nereden nasıl alabilirim

Alev sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 22:07
Vestel Ankastre Set Pişmanlığı
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
15 Nisan 2024 20:25