Tolga sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2023 14:46
Tolga'nın Teşekkür Mesajı
“En büyük müsün bilmiyorum ama çok büyüksün Vestel. Ürün değişimi en ufak bir mağduriyet yaşanmadan gerçekleşti. Ürün kalitesi ve hizmet kalitesi her aşamasında kusursuzdu. Emeği geçen bütün Vestel çalışanlarına çok teşekkür ederim.”

Vatan Bilgisayar Karabük Mağazasından aldığım 43Q9700TT modelli televizyonumda 1 adet ölü piksel mevcut. Kurulumun ertesi günü yaptığım servis başvurum sonucu yapılan incelemeden sonra fabrikadan gelen cevapta en az 4 tane ölü piksel olması halinde değişim yapabileceklerini söylediler.
Buradaki yorumlara baktığımda bazı müşterilere 7 adet ölü piksel olması halinde değişim yapacaklarını söylediklerini bazı müşterilerinde 1 ölü pikselli ürünlerinin değişim yapıldığını gördüm.
Elimde bir adet ölü pikselli televizyon var, sonuçta kusurlu ürün. Değişim talep ediyorum.

22 Aralık 2023 10:59 (Şikayetten 20 saat sonra)

08 Ocak 2024 23:15

Vahit

Fiyat farkı ödediniz mi peki. Banada şimdi mesaj geldi yeni ürün değişimi için 48 saat içinde aranacaksınız diyede.

Vahit

Hocam merhabalar değişim yapılan TV yine aynı model mi geldi? Yani 43Q9700TT Vatan Bilgisayar haricinde Vestel'de satışı yok normalde. Bende de sadece Teknosa'da satılan 55Q9500TE modeli var 5gün oldu kurulalı bir tane ölü pikselde bende var servis resimlerini çekti merkeze gönderdi beklemedeyim bakalım olumsuz cevap gelirse şikayet oluşturacağım

Tolga

Qa9700 verdiler, muhtemelen size de ondan verirler.

Semih sonuçtan memnun

Semih
04 Aralık 2023 15:40
"Arayan Murat Bey İlgiliydi Teşekkür Ederim Panel Değişimi Sonrası Şikayetimi Duruma Göre Güncelleyeceğim"
Vestel Ölü Piksel İlgilenmiyor

Envercan
12 Şubat 2024 17:57
Vestel Kusurlu Televizyon İade Sorunu
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Televizyonda Ölü Piksel Sorunu Ve Değişim Talebi

Hasan