Elif sonuçtan çok memnun

Vestel NFK72012 Buzdolabı Ses Geliyor

12 Mayıs 2024 14:35
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Vestel teşekkür ederiz, özellikle iletişim merkezindeki hanımefendi bizimle çok ilgilendi ona da ayrıca teşekkür ederiz. Vestel'den buzdolabı almıştık aşırı ses yapıyordu konuyu taraflarına ilettiğimizde de talebimiz doğrultusunda bir üst segmenti ile de değiştirdiler.”

Vestel NFK72012 e Gı Pro Wifi buzdolabını 05.03.2024 tarihinde Eskişehir Eldem Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm İşletmeciliği mağazasından satın aldık. Kurulum yapıldığından beri dolaptan inanılmaz sesler geliyor. Satın aldığımız yerde bize, buzluk altta olduğu için ses geldiğini söyleyip geçiştirdiler. Aynı zamanda müşteri iletişim merkezi ve Vestel'in kendi müşteri hizmetlerini aradığımızda da herhangi bir sonuç alamadık. Bu buzdolabı arızalanırsa ne olacak ya da bu nasıl bir iş anlayışıdır? Vestel, ürününün arkasında durmalıdır.

13 Mayıs 2024 11:00 (Şikayetten 20 saat sonra)
Elif
11 Haziran 2024 08:03

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabında Süregelen Yüksek Ses Problemi Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Ufuk
24 Temmuz 19:44

Sürekli Çalışan Buzdolabı Ve Artan Elektrik Faturası Sorunu

Ozan
26 Kasım 2024 19:58

Vestel Buzdolabındaki Anormal Ses Sorunu Çözüm Bekliyor

Burak
25 Mart 11:03
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 3 Kere Üst Üste

Enes
16 Ağustos 2024 21:05
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Buzdolabım Hasarlı Teslim Edildi, Değişim Talebim Reddedildi

Meral
08 Ekim 18:02