Enes sonuçtan hiç memnun değil

Vestel 3 Kere Üst Üste

16 Ağustos 2024 21:05

Vestel den nfk52112 kodlu Wi-Fi özellikli bir buzdolabı satın aldım. Dolabı alalı 3-4 ay oldu. 1. Dolap geldi ve arızalı geldiği için değişim için gitti. 2. Dolap geldi o da kasasında ezik ve çizik olduğu için değişime gitti ve 3. Dolap bugün geldi. Bu dolap da aşırı ses çıkararak çalışıyor. İstanbul Sultanbeyli Vestel yetkili servisinden bakmaya geldiler ve sesin normal olduğunu söylediler. Ben diğer gönderdiğim dolaplarda ses sorunu olmadığını bunda ses problemi olduğunu söyledim. İnatla normal deyip geri gittiler. Müşteri hizmetlerini aradığımda sessiz çalışması gerektiğini ve normal olmadığını tarafıma ilettiler. Buradan şu anlaşılıyor ki yetkili servis dolabı resmen arızalı haliyle bana kullandırmaya çalışıyor. Yetkili servisi aradığımda kötü ve üstten bakan bir üslupla bana ukalaca bir tavırla konuşma yaptılar. Dolap ses çıkarması normal olmadığı halde video yu çekişime bahane buldular dalga geçer gibi. Vestel her seferinde bana problemli mal göndermiştir ve malının arkasında durmuyor. Şimdiye kadar başka bir marka olsa başka modelle telafi edilirdi. Ne bunun teklifi yapıldı. Ne de doğru dürüst özür dilendi bana yaşatılan mağduriyetten ötürü. Hala daha arızalı ürünlerle boğuşuyorum. 3 kere üst üste arızalı mal gönderdiniz. Harekete geçip ivedilikle telafi etmeniz için sizi dava mı edeyim?

19 Ağustos 2024 21:37 (Şikayetten 3 gün sonra)

Hakan
15 Ocak 2024 20:26
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Fabrikasyon Hatalı

Gülçin
27 Eylül 2024 00:35
Vestel Buzdolabı Fabrikasyon Hatalı

Vestel Nfk 510 Buzdolabı Gövde Gaz Kaçağı Ve Ücretli Değişim

Serdar
28 Kasım 2023 21:38
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
29 Ağustos 2024 09:55