Vestel NFK510 Buzdolabı (Soğutma Boruları)

Mücahit
14 Haziran 2023 21:49

2018 yılında tüm evimin beyaz eşyalarını yerli ve milli düşünceyle Vestel markasından aldım. Ufak tefek sıkıntılar haricinde problemimiz olmadı. 2022 temmuz ayında şehir dışına eğitime gitmem sebebiyle buzdolabımı temizledim ve tüm evimin elektriğini keserek evden ayrıldım. 11 Haziran 2023 Pazar günü evime geldiğimde dolabı fişe taktım saatlerce çalışmasına rağmen soğutma yapmayıp yd hata kodunu verdiğini gördüm. 12 Haziran 2023 tarihinde Vestel müşteri hizmetleriyle iletişime geçip garantisi bitmesine rağmen servis talebinde bulundum. 2 gün gecikmeli de olsa 14 Haziran'da servis evime geldi. İncelemelerde bulundu. Dolabın uzun süre çalışmadığı için alüminyum soğutma borularının çürüdüğünü gaz kaçırdığını onarımının olmadığını söyledi. Alimünyum (boruların ince olması ve kalitesiz malzemeden) yapılmasından kaynaklı çalışmadığı sürede boruları deldiğini kaçaklar olduğunu beyan etti. (Bakın bu arıza tespitindeki cümleleri birebir yazıyorum sizin personeliniz beyan ediyor). Cihazın çözüm merkezine gönderilip tamir olmayacağını ve ücretli dolapla değişim olacağını söyledi. Bahse konu tahmini ücreti sorduğumda bayiden alınan yeni dolaba yakın fiyat çıkacağını benim kabul etmediğim takdirde dolabını götürüp getirme parası alacaklarını söyledi. Benim cihazım daha kullanmadığım süreç hariç 4 senelik cihaz. Kullanım kılavuzunda hiçbir suretle cihazınızı uzun süre çalıştırmazsanız borular çürür delinir gaz kaçırır demiyor. 1 yıl süreyle evde olmadığımı ve elektrik tüketiminin olmadığını belgeli bir şekilde beyan edebilirim. Vestel'in kalitesi bu olamaz olmamalı. Hiçbir suretle bu durumu kabullenemiyorum. 1 yıl süreyle boş dolabı aman borular delinmesin diye evimi yangın tehlikesine karşı maruz bırakacak değildim veya elektrik gidip gelmelerinde yine cihaz bozulabilirdi ben cihazımın başında olmayacaktım. Sonuç itibariyle mağduriyetimin giderilmesini ve Vestel'in kendine yakışan hareketi yapmasını istiyorum.

20 Haziran 2023 17:38 (Şikayetten 5 gün sonra)

Mualla

Yalnız değilsiniz, sorununuz çözüldü mü bilmiyorum. Çok zaman geçmiş. Aynı dolaptan bende de var. Ve kronik bir sorun. Çok kişi şikayetçi bu seriden. Tek tek şikayeti olanlara yorum yazıyorum. Birleşirsek verdiğiniz ücreti geri alabilirsiniz. İyi günler dilerim.

Mualla

[email protected] buraya yazın. Tek tek gelen cevaplar doğrultusunda oradan tel numaraları ile iletişime geçebiliriz. Sizde şikayetleri araştırıp sizde yorum yapabilirsiniz.

Mücahit

Size nasıl ulaşabilirim.

Rüstem sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı İle Yaşadığımız Sorunlar Ve Garanti Süreci

Rüstem
18 Ağustos 2024 22:49
Vestel Buzdolabı İle Yaşadığımız Sorunlar Ve Garanti Süreci

Gamze
26 Ocak 2024 22:10
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Arızası Ve Müşteri Mağduriyeti

Muhammet