Volkan sonuçtan çok memnun

Vestel Klima Derdime Çare Lütfen

23 Haziran 2024 15:34
Volkan'ın Teşekkür Mesajı
“Hatay/ İskenderun Vestel servisi sahibi Umut Gazi ve Vestel genel merkez müşteri çözüm merkezine ayrıca Vestel servis saha yöneticisi Ali Sağır’a teşekkürü borç bilirim. Problem çözümlendi.”

Yaklaşık 15 parça Vestel beyaz eşya aldım. İlk defa Vestel marka klima aldım. Vestel 24 BTU Wi-Fi özellikli. Konforuma değer verdiğim için özellikli olsun istemiştim. Ancak Klimayı aldığım günden bu zaman kadar 4 defa yatay kanat değiştirdim. Isıtma modunda deprem yaşamış bir aile olarak korku ile uyanıyoruz. Soğutma modunda kullanırken sürekli su akıtıyor ama normal bir su akıtma değil. Defalarca servis geldi. Servisteki çalışanlar beni ben onları tanıyor olduk. İyi insanlar hatta servis sahibi ile de tanışıyoruz. Ancak bir türlü problem giderilmiyor. 2 defa cihazı söküp götürdüler ücretli temizlik yaptırdım. Çözüm olmadı. Artık evde huzur kalmadı bu yaşadıklarımızdan dolayı. Marka için olumsuz düşünmek istemiyorum. Müşteri hizmetleri yeteri kadar mantıklı cevap veremiyor. Motor garantisi devam ediyor ancak iç ünite garantisi bittiği için her geldiklerinde ücret ödemek zorunda kalıyorum. Bence bu cihazda üretim kaynaklı bir problem var. O yüzden bir türlü çözülmüyor düşüncesindeyim. Marka yöneticilerinden yarım rica ediyorum.

25 Haziran 2024 14:26 (Şikayetten 1 gün sonra)
20 Temmuz 2024 13:46

Müşteri hizmetleri yetkilisi ile görüşmem sonucunda yine bir servis kaydı oluşturmak istendi ve yeniden ücret ödemem gerektiğini söyledi. Servisin gözle bakıp rapor tutacağından bahsetti. Ben bunun yapılması için zaten hali hazırda video çektim ve şikayetime yükledim. Bir önceki servis kaydım da aynı şekilde oldu kayıt açtılar parasını aldılar hiçbir şey değişmedi. Markanın ürününde ki kusura sahiplenmesi ve onurlu bir duruş sergilemesine davet ediyorum.

25 Ekim 2025 19:47

Enes sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 10:32
Vestel Kalitesiz Parçalar, Kabahatini Üstlenmeyen Servis Elemanı
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
29 Ağustos 2024 13:37
Umut sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 18:57
Vestel Klima Tesisatlarında Bakır Boru Yerine Alüminyum Kullanıyorlar!
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Alımında Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

Oguzhan