Vestel Gitmek Bilmeyen Sr Ve Ünlem

Vestel Gitmek Bilmeyen Sr Ve Ünlem
Yavuz
01 Eylül 2023 09:39

Vestel buzdolabım hata verdi. Yetkili servisten arkadaş geldi. 24 saat fişte takılı kalması gerekiyor dedi fakat buzdolabının içi ve buzluk kısmı sıcaklıktan kırılıyor resmen resmen ekranda bir de işareti yanıp yanıp sönüyor. Çok pişmanım Vestel aldığım için.

05 Eylül 2023 19:11

Vestel buzdolabı yetkili servislerinizi gözden geçirin. Buz dolabım bozulalı 10 gün oldu Kerem yetkili servis geldi 2 kere sorunu bulamadı kartta olabilir motor da bozuk olabilir diyor bana deneme tahtası mı bu sorun neyse bellidir. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. 3 kuruş fazla olsun ama Vestel olmasın sonra çok pişman olursunuz.

05 Eylül 2023 19:07

Vestel buzdolabı yetkili servislerinizi gözden geçirin. Buz dolabım bozulalı 10 gün oldu Kerem yetkili servis geldi (2 kere) sorunu bulamadı kartta olabilir motor da bozuk olabilir diyor bana deneme tahtası mı bu sorun neyse bellidir. Sonrada kayda kart arızası olarak belirtmiş. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. 3 kuruş fazla olsun ama Vestel olmasın sonra çok pişman olursunuz. Kesinlikle Vestel ürün almayın!

Ek
05 Eylül 2023 18:56

Vestel buzdolabı yetkili servislerinizi gözden geçirin. Buz dolabım bozulalı 10 gün oldu Kerem yetkili servis geldi 2 kere sorunu bulamadı kartta olabilir motor da bozuk olabilir diyor bana deneme tahtası mı bu sorun neyse bellidir. Siz siz olun asla ama asla Vestel ürün almayın. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. 3 kuruş fazla olsun ama Vestel olmasın sonra çok pişman olursunuz.

01 Eylül 2023 16:00 (Şikayetten 6 saat sonra)

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
23 Ağustos 2023 16:16

Demet
03 Ağustos 2024 15:13
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Soğutmama Ve Ses Sorunu!

Eylül
26 Aralık 2023 16:59