Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Soğutmama Ve Ses Sorunu!

Eylül
26 Aralık 2023 16:59

Vestel marka buzdolabına 2023 yılı içinde bugün 3. Teknik servis geldi. İlk serviste motor arızası var denildi onarıma gitti. 2. Serviste su giderinde sorun var buzlanma olmuş bu sebepten soğutma yapılmıyor denildi. 3. Servis bugün geldi atölyeye gitmesi gerekir denildi. Buzdolabından müthiş bir ses geliyor + buzdolabı kesinlikle soğutmuyor üst bölüm 2 derece gösteriyor ancak 22 derece gibi ve hala değişim kararı almamakta ısrarcı markanız. Üstelik 2028 yılına kadar uzatılmış garantim olduğu halde. Market alışverişimin yemeklerimin tamamı bozuluyor 48 saatten fazla ne ürün kalda çürüyor. Sizin yetkili servislerinizin karar alma yetkisi yok mu? Ek olarak perşembe günü dolabın alınacağı atölyeye gideceği söyleniyor ve deniyor ki ama elimizde ikame buzdolabı olmayabilir? Bu tam olarak nasıl bir hizmet bana açıklar mısınız? Değişim kararı çıkmaz ise Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER e şikayet edebileceğim hangi kurum ve kuruluş var ise başvuracağım!

28 Aralık 2023 14:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Lara
05 Ağustos 2024 03:43
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
17 Ekim 2023 17:07

Tuğba
16 Ağustos 2024 09:19

Turgut
09 Mayıs 10:55
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
23 Ağustos 2023 16:16