Vestel Fön Makinesi Dışı Yapış Yapış Oluyor

Vestel Fön Makinesi Dışı Yapış Yapış Oluyor
14 Ocak 2024 11:24

Vestel Manolya marka fön makinesinden iki adet satın aldık. Ancak ürünün dış yüzeyi yapış yapış bir hale geliyor. Yağ çözücü ile temizledim, bir hafta sonra yine aynı durumla karşılaştım.

Tinerle temizledim ama yine aynı sorun devam etti. Ürün yazlıkta olduğu için sık kullanılmıyor; servise götürmemiz tavsiye edildi. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı acaba?

09 Mart 2024 22:30

Almış olduğum Vestel Manolya model fön makinedeki plastik aksanda meydana gelen yapış yapış olma durumunu size şikayet ettim. Firma makineye inceledi ve mağduriyetimi çözmediler bir de yeni makine satmaya çalıştılar. Motor bozuk diye iade ettiler. Makinem geri geldi motor sağlam ve çalışıyor. Yani ipe un serdiler. Şiddetle kınıyorum. Yazık koca Vestel bir fön makinesine kadar düşmüşler. Ürünlerine sahip çıkamıyorlar.

24 Şubat 2024 01:07

Bugün aradılar makineye bir şey yapamayız motoruda bozuk yenisini satalım dediler ne güzel servis sorunu çözüverdiler Vestel'in önünden bile geçmem herkese anlatacağım

24 Şubat 2024 01:04

Vestel Manolya fön makinesi dışı yapış yapış oluyor şikayetim üzerine Ankara merkez servise yollamam istendi yolladım bugün aradılar makineye bir şey yapamayız motoruda bozuk size yeni fön makinesi satalım dediler bu nasıl bir çözüm yolu bir daha Vestel'in önünden bile geçmem herkese anlatacağım

15 Ocak 2024 09:20 (Şikayetten 21 saat sonra)

09 Mart 2024 22:32

Almış olduğum Vestel Manolya model fön makinedeki plastik aksanda meydana gelen yapı yapış olma durumunu size şikayet ettim. Firma makineye inceledi ve mağduriyetimi çözmediler ve yeni makine satmaya çalıştılar. Motor bozuk diye iade ettiler. Makinem geri geldi motor sağlam ve çalışıyor. Yani ipe un serdiler. Şiddetle kınıyorum. Yazık koca Vestel bir fön makinesine kadar düşmüşler. Ürünlerine sahip çıkamıyorlar.

Bernar
24 Ağustos 2024 12:59
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
21 Kasım 2024 12:20
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
07 Temmuz 2024 16:44