Uğur sonuçtan memnun

Vestel Flora Doğa Wi-Fi Sorunu

25 Mayıs 2023 21:03
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü. İzmir Buca şeklinde adres girişi yapmışlar. Şu an Wi-Fi çalışıyor cihaz aktivasyonu gerçekleşti. Teşekkürler...”
25 Mayıs 2023 16:41

Vestel Flora doğa 122 Wi-Fi 12 BTU Wi-Fi özellikli bir klima aldım bugün geldi bağladılar. Klimanın wi-fi özelliğini kullanamıyoruz cihaz aktivasyonu bir türlü olmuyor. Cihazı diğer markalara göre tercih etme sebebim wi-fi özelliği olmasıydı. Ama bu da kullanılamıyor. Bildirim bıraktım arayacaklar ama ne zaman. Memnun kalmadım bu durumdan.

26 Mayıs 2023 08:53 (Şikayetten 11 saat sonra)

26 Mayıs 2023 14:34

Yorumlar (5)

İbrahim
İbrahim

Aynı sorun bende de var Wi-Fi özelliği ver diye almıştım Wi-Fi çalışmayınca iç üniteyi değiştirdiler garanti kapsamında ama yine çalışmıyor. Servis bana diyor ki modeminiz yan odada ondan çekmiyordur tüm cihazlar ful çekiyorken kabahati modeme buluyor, sırf bahane üretmesin Vestel diye aldım modemi klimanın altına koydum yine çalışmıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum başka telefonla uygulamayı kullanın diyor. Sizin yan sanayi kalitesi müphem klimanızı kullanmak için telefon mu değiştireyim telefonum da iPhone 14 Pro bu arada.

Vestel Flora Doğa Wi-Fi Sorunu

Vestel flora serisi Wi-Fi cihaz aldım fakat Wi-Fi ataması bir türlü olmuyor, Wi-Fi için para verip aldığım klimanın özelliğini kullanamıyoruz

Cuma
Cuma

Merhaba Aynı sorunu bende yaşıyorum Nasıl bir çözüm buldunuz ney yapmam gerekiyor?

Uğur

Vestel'i arayın adres girişiniz yapılsın. Sorununuz çözülüyor

Yasin
Yasin

Merhaba aynı sorun bende de oluyor bir türlü çözemediler. Siz nasıl hallettiniz anlatır misiniz lütfen

Tüm Vestel Klima Şikayetlerini Gör

Vestel Kategorileri