Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Vestel E Yeter Diyorum!

Serdar
14 Ağustos 2023 13:31

Merhaba,

--- buzdolabı

Zaman zaman soğutma, kesilmeyen sesli alarm sorunlarıyla karşı karşıya kaldığımız nfk serisi buzdolabım, 12.08.2023 Cumartesi günü birdenbire durdu, önce soğutmayı kesti, sonra kapandı. Müşteri hizmetlerini aramama, defalarca aciliyet bildirmeme rağmen, yaz döneminde konunun önemini anlayamadılar. Arızayı geçtim, Müşteri Hizmetleri ile Servis arasında Acil işlerin koordinasyonu tam bir fiyasko. Pazartesi günü arayan servis bana o gün için servis araçlarının çıktığını, servisi ancak Salı günü gönderebileceklerini iletti. Defalarca aramama, ısrarla yöneticilerinden destek almak istememe rağmen durum değişmedi. Kg. Larca etim, peynirim, yoğurdum, yemeğim, buzlukta tuttuğum her şey çürüdü gitti.

Daha önce de defalarca termostat ayarını tutturamadıkları, homojen bir soğutma yapamadıkları için şikayetler okumuştum. Bitmeyen sesli alarmları, gece yarılarından sabahlara kadar dinledik durduk. Nihayet susmaya cihaz yine kendi kendine karar verdi?! Bu gibi şikayetleri de daha önce yaşadık. Sineye çektik.

--- Bulaşık makinesi

BM 1004 serisi bulaşık makinemiz da yine şık (?! ), gösterişli bir model. O da kapağını tutan ipli mekanizmanın 2 defa servis çağırmamıza yol açacak şekilde çıkması, program sonunda kapağın düşmesi ve menteşelerin hasar görmesi nedeniyle neredeyse pert oldu. Allah'tan garanti vardı, çağırdık, tamir ettiler. Ancak ne kadar götürür emin değilim.

Diyeceğim o ki;
Artık yeter diyorum! Bir daha asla Vestel marka herhangi bir şeyi evime sokmayacağım.

16 Ağustos 2023 14:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yaşar

09 Nisan 2024 13:36

Bulaşık Makinemde Sürekli Sorunlar Ve Sonuçsuz Servis Deneyimi

22 Nisan 18:21
Bulaşık Makinemde Sürekli Sorunlar Ve Sonuçsuz Servis Deneyimi
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Cemal
18 Ekim 2023 13:18