Vestel 4 Parça Üründen Çalışan Ürün Yok

27 Temmuz 2024 21:37

Vestel'den evime diğer markalarla çok fiyat farkı olmamasına rağmen, sırf yerli ürün bir katkımız olsun diyerek aynı anda 4 parça ürün satın aldım. (buzdolabı-bulaşık makinesi-çamaşır makinesi-kurutma makinesi).
Ürünleri kurmaya geldiler paketleri açtıklarında buzdolabı ve çamaşır makinesinin çizik olduğu görüldü ve servis tarafından rapor tutuldu. İnsanlık halidir olabilir dedik anlayış gösterdik. 10 gün içerisinde bu 2 ürün yenilendi, yalnız yeni gelen çamaşır makinesininde kapağında çizik olduğu servis tarafından görüldü ve kapağı değiştirmek için kayıt oluşturdular. Değişen buzdolabını çalıştırdığımızda onunda kompresörünün aşırı ses yaptığını gördük servis çağırdık ve ona da kompresör arızası teşhisi konuldu. Her şeyde sorun çıkıyor bari bulaşık makinesi ve kurutma makinesini deneyelim dedik. Bu seferde bulaşık makinesinin programı yarıda kestiğine, kurutma makinesinin ise program ortasında evde durulmayacak kadar ses yaptığına rastladık. Gerçekten artık ne yapalım ne edelim bilmiyoruz, evde ki herkesin psikolojisi bozuldu. 4 ürün aldık, eve değişimlerle birlikte toplam 6 ürün geldi ve 6sında da bir problem var. İnanılır gibi değil gerçekten ne yapacağımızı bilmiyoruz

01 Ağustos 2024 13:27 (Şikayetten 4 gün sonra)
20 Ağustos 2024 15:11

Evet tüm Vestel severler şimdi size çözümü anlatıyorum; Buzdolabım 3. Kez değiştirildi ve biraz önce servis kurmaya geldi. Bir de ne görelim Buzdolabı fabrikasyon çizik…gerçekten artık ne denilir ne yapılır ben bilmiyorum ama Vestel gerçekten evimde ki huzurumu bile kaçırdı…

Merhabalar aynı sorun bende de vardı arka bölümdeki su haznesi genelde kompresör çalışırken titreşiyor eğer biraz gevşekse onu birazcık oynayarak sıkıştırabilirsiniz böylece benimkinde ses kesildi inşallah sizde de kesilir 🙏🏻

Jale sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2024 16:48
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma
21 Kasım 2024 11:46