Ruken sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Cmı 9710 Çamaşır Makinesi Süreli Beyin Sorunu Çıkarıyor!

09 Ocak 2024 15:12

2020 yılında yeni aldığım Vestel cmı 9710 markalı çamaşır makinemin 2023 te beyninde sorun oldu ve değiştirildi. Garanti kapsamında olduğu için kabul ettim. Ancak yepyeni makine daha 9 ay olmadan aynı arızayı tekrar etti. Önceki sefer değiştiği Çin garanti kapsamında olmadığı, 3500 TL ödememiz gerektiği söylendi. Belli ki bu makine fabrikadan çıkıştan hatalı. Yepyeni makineyle sürekli aynı sorunu yaşayıp para mı ödeyeceğim? Bu makineyi ya iade alın yenisiyle değiştirin ya da garanti kapsamına alın parçayı ücretsiz değiştirin. Firmanızın ismine güvenerek aldık ancak ilk baştan beri sürekli sorun çıkarıyor. Acil çözüm bekliyorum, teşekkürler...

10 Ocak 2024 15:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

16 Ocak 2024 00:26

Merhaba, Vestel'den sadece en kısa zamanda size dönüş yapılacaktır yazan bir SMS geldi. 6 gün geçmesine rağmen mağduriyetle ilgili herhangi bir telefon ya da e-posta gelmedi. Saç kurutma makinesi ya da mikrodalga fırın olsa alternatif üretebilirdiniz. Ama çamaşır makinesinin maalesef alternatifi yok. Yerli üretimin gelişmesini gerçekten çok istiyorum. Ama Vestel markası maalesef güvenimizi sarstı.

19 Ocak 2024 14:02

Bugün Vestel çözüm merkezinden arandım ancak hiçbir çözüm önerisinde bulunmadılar. 2 haftadır çamaşır makinem çalışmıyor. Bu nasıl bir yaklaşım? 9 ay önce değiştirdiğiniz parçanın tekrar bozulması sizin sorumluluğunuz. Ben her 9 ayda bir Vestel'e 3500 TL ödemek zorunda mıyım yani? Bu nasıl bir saçmalıktır. Kesinlikle fabrikadan hatalı çıkmış bir ürünü satmışsınız, satarken iyi ama devamında sorunu sahiplenen yok. Kurumsallık sıfır. Kimseye beyaz eşyada Vestel önermiyorum.

Vestel Cmı 9710 Çamaşır Makinesi Kazan Düşmesi

Ümit
18 Kasım 2023 14:28
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
26 Ocak 2024 18:49
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 12:04

Vestel Tambur Kanadı Kırıldı Ve Garantiye Girmiyor Dediler

Sedat
25 Ekim 2023 18:38
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi: Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis

Tuğçe