Vestel Cmı 9710 Çamaşır Makinesi Kazan Düşmesi

Ümit
18 Kasım 2023 14:28

2020 Ağustos ayında Vestel CMİ 9710 serisi çamaşır makinesi satın aldım. Ürün 3 yıl garanti kapsamındaydı. 2023 Kasım ayında makine çalışırken duman ve yanık kokusu hissettim. Makineyi durdurarak kapağını açmaya çalıştım ancak açılmadı. Yetkili servis geldiğinde, kazanın yerinden çıktığını ve bunun sonucunda kapak etrafındaki lastiklerin yandığını belirttiler. Garanti süresinin dolması nedeniyle tamirat için en az 6-8 bin TL arasında bir masraf çıkacağını ifade ettiler. Bu durum karşısında maddi zorluklar yaşamaktayız ve 3 yıl içinde yeni bir makine almak mümkün değil. Vestel çamaşır makinesi konusunda yaşadığım tecrübeler ışığında, Vestel'in ürün kalitesinden memnun kalmadım ve bu markanın ürünlerini tercih etmenin doğru olmayacağını düşünüyorum.

21 Kasım 2023 17:07 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sevda
Şikayeti Çözüldü

Aynısı benim başıma geldi keşke 26 ekimde makineyi çalıştır saydım garanti o günü varmış ben 30 ekimde 2 kazak 1 ince tayt atıp makineyi çalıştırdım iyi ki evdeydim ev yanacaktı alttan ateş sonra duman koku hemen fişi çektim kazan sıkıntılı imiş kendi kendine kazan düştü benden 7.500TL istediler günah bizlere tam hep garanti bitince oluyor tüm kişilerin yorumlarını okudum ben kanser hastasıyım hakkım helal etmiyorum benim makinamı yapmak için çözüm üretilmedi aramadım cevap bekliyorum ama bir daha kimseye Vestel'i tavsiye etmeyeceğim asla

Ruken sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Cmı 9710 Çamaşır Makinesi Süreli Beyin Sorunu Çıkarıyor!

Ruken
09 Ocak 2024 15:12
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinemin Arızası Haftalardır Giderilmiyor, Mağduriyetim Artıyor

Zeliha
24 Eylül 14:17
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
18 Aralık 2023 22:09