Vestel Çamaşır Makinesi: Sürekli Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

19 Kasım 2024 12:27

Vestel marka çamaşır makinem aldığım günden beri servis çağırmaktan artık bıktık. Çamaşırlar kötü kokuyor; bazen sıkıyor bazen sıkmıyor, çok gürültülü çalışıyor, yürüyor yakında salona gelecek. Ön panel karardı yazıları silindi. Aldığımdan beri hiç memnun değilim. Şimdi de servise aldılar makinem yok iki gündür. Ama ben bu makineyi artık istemiyorum. En büyük pişmanlığım bu markayı almak. En son şikayet ettiğimde bir kez daha değiştirelim parçasını arkadaşlar gelsin baksın denildi. Ama ne ilk ne son yüzümüz gülmedi. 5 kişilik ailede makinesiz kaldım. Serviste şu an. Daha önce ki makinemi 20 yıl kullandım. Sayılıdır servis kaydım. Ben değişim talep ediyorum. Artık bu benim hakkım garantili makine yıllardır şikayetlerimiz bitmedi. Yerli malı diye Vestel aldık. Müşteri memnuniyeti sıfır. Kabul edip makinemiz sıkıntılı üretim hatası değiştirelim demediler. Yıllardır şikayetlerim bitmedi. Her yeri değişti makinenin ama görmüyorlar

19 Kasım 2024 14:13

Vestel dönüş yapmıyorsunuz evde makinem yok. Ben yapılmasını kabuk etmiyorum artık değişim istiyorum acil

20 Kasım 2024 09:24 (Şikayetten 20 saat sonra)

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
10 Nisan 2024 04:11
Vestel Çamaşır Makinesi Pişmanlığı
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

Olgun
01 Ekim 2024 21:35

Beyaz
14 Ocak 2024 18:54

Muhammet
17 Nisan 2024 16:26
Vestel Çamaşır R Makinesi Pis Koku Ve Gürültü Sorunu
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
11 Ekim 2023 22:25