Vestel Buzdolabı Yiyecekleri İçecekleri Çürütüp Bozuyor

Caner
04 Eylül 2023 18:29

2022 eylül ayında kutusunu ve paketini yeni açıp kullanmaya başladık. Fakat buzdolabını kullanmaya başladığımız günden bu zamana kadar sürekli problem yaşadık. Mağdurum sayın yetkili sesimi duyun lütfen! Sorunu özet ile anlatayım:özellikle sebze bölümünde 3 günlük domates ve salatalık larımızı çürütüp bozuyor içlerinde küflenme oluşuyor. (Vestel teknik ekibinden geldiler bizzat kendileri görüp şahit oldular. Teknik servisi cevabını iletiyorum. Evet sayın müşterimiz dolapta bozulma söz konusu yenisi ile değişim yaparız dediler. Sözlerinin arkasında durmadılar). Marketten aldığımız meyve suları iç tarafı küflenip bozuluyor içemiyoruz. Ömrümde ilk defa yumurtanın iç kısmının bozulduğunu gördüm. Kahvaltılık bölümünde marketten aldığımız kaşarı beyaz peyniri 4. Günden sonra bozulma çürüme ve küflenme oluyor. Bakkaldan aldığımız ekmek 2. Günde kokuyor ve küfleniyor. Bu durumu Vestel teknik servis ekiplerine gösterdim saçma sapan cevaplarla karşılaştım. İlk gelen teknik servis testo cihazı koydu 3 gün sonra aradılar dolapta sorun olmadığını söylediler ama sorun devam etti, (3 kere ölçüm cihazı koydular) ikinci gelen teknik servis dolap kapaktan hava alıyor, buzdolabı alt tarafına tıpa koyarsak sorun çözülür dediler yine çözüm olmadı sorun devam etti. Aynı gün Vestel ana bayiden teknik ekip geldi. İnceledi sorunumuz çözülmedi. Devam etti. Üçüncü gelen teknik servis soğutmada sorun var dedi. Soğutma kablosunu değiştirdi yine sorun çözülmedi. Devam etti. Dördüncü gelen teknik servis dolabın yerini değiştirirseniz yüzde90 sorununuz çözülecektir dedi. Saçma sapan cevaplar verdi yine sorun devam etti çözülmedi. Beşinci gelen teknik servis yeniden testo cihazı koydular özellikle daha önce de 2 kez koydular dememe rağmen tekrardan beni dinlemeyerek koydu (Vestel teknik ekibinden 6 kez geldiler çözüm üretemediler. Sayın yetkili mağdurum) buzdolabım yiyecekleri içecekleri kahvaltılıkları sebzelikleri hepsini çürütüp sonrada küflendirip bozuyor derecesini artırıyoruz bunda da hepsini donduruyor Vestel marka buzdolabı ayıplı ve kusurlu şekilde şu an evimde hale kullanıyorum yardım bekliyorum. Her gelen teknik servis buzdolabıma el atıyor artık sıkıldım bu işin suyu çıktı buzdolabımı yenisi ile değiştirmek istiyorum ya da her geçen gün artan piyasa değerinde ücretimi talep ediyorum.

05 Eylül 2023 13:18 (Şikayetten 18 saat sonra)

Muammer
23 Şubat 2024 16:12
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
05 Mart 2025 17:59
Vestel Buzdolabı: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Değişim Talebi

Mehtap
18 Haziran 2023 19:24
Vestel Buzdolabı Değişim Talebi
Müyesser sonuçtan hiç memnun değil

Müyesser
05 Mart 2024 16:54
Vestel Marka Buzdolabı Şikayeti!
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Buzluk Buzlanma Yapıyor, Üretim Hatalı Ürün

10 Temmuz 2024 12:27