Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Buzluk Buzlanma Yapıyor, Üretim Hatalı Ürün

10 Temmuz 2024 12:27

Vestel marka buzdolabımı aldığımdan beri, buzluk kısmında hem arka hem alttan buzlanma yapıyor. Öyle bir buz ki fişi çektiğimde bir buçuk gün sürüyor erimesi. Mağduriyeti, temizlik derdini buzluktaki her şeyin çözülmesi maddi manevi hasar yaratıyor. 2020 yılında aldık, 2022 ve 2023'te iki kez buzluk aksamını, plastiğini değiştirdiler çünkü devasa buzlanma plastik iç aksamı ittirip kırıyor. Sürekli çat çut sesleri geliyor. 2023'te bunun olmaması gerektiğini, beni çok mağdur ettiğini bildirdim, tekrarlamayacağını söylediler. 2024'te şu an yine aynı problemi yaşıyoruz. İzmir gibi sıcak bir şehirde buzdolabı arızası! Ve aradım, bu sorunun makineden üretim kaynaklı olduğunu, yine tekrarladığını, garanti süresi bitince muhatap da bulamayacağımı ve garanti kapsamındayken ürünümü yenisiyle ve sorunsuz olanıyla değiştirmek istediğimi özellikle bildirdim. Müşteri hizmetleri oyalıyor, gelen servis 4 Temmuz'da, ya bugün ya da yarın tarafınıza dönüş yapılır genel bayiye bildiriyorum talebinizi dedi. Dönüş yapılmadı. 10 Temmuz'da müşteri hizmetleri arayıp parçanız geldi deyip yine tamire yönlendiriyor ve bir de "garanti bunun için var zaten" gibi cümlelerle insanın sabrını zorluyorlar. Talebim, bu hatalı ürününüzü alın! Paramı çöpten bulmuyorum, yeni ürünle değişim talep ediyorum! Üretim hatalı ürün satıp, garantisi bitince de bir ton tamir parası isteyeceksiniz.

22 Temmuz 2024 12:05

Ben Vestel’den 2020 yılında sıfır bir buzdolabı satın aldım. Ürün aldığımdan beri, derece yerinde iç alarm öttürme, soğutmama ( derece arttırırsak sebzelerde buzlanma), buzlukta yoğun buz tutma ve buna bağlı iç aksamları kırma, gürültü, su akıtma problemleri var bu ürünün. İlk yılında fişten çekip bir gün boyunca buz Bir sonraki 2022 yazı yine aynı sorunu yaşadık. Tekrar gelip aynı parçayı değiştirdiler. Bir sonraki 2023 yazında yine aynı yerden bozuldu. Yetkili servis yine gelip aynı parçayı değiştirdi. 2024 yaz başlangıcında yine aynı arızayı verdi. Yine sadece buzlanmadan dolayı kırılan buzluk plastik aksamını değişim yapacaklarını, direkt ürün değişimi yapmayacaklarını söylüyor marka. Garantisi bittikten sonra da her sene ücret karşılığı bu işlemi yaptıracağım mecburen çünkü ürün satın alındığından beri aynı arızayı veriyor ve ciddi bir arıza. Ben arızanın tekrarlanmayacağı konusunda iki yıldır markanıza güveniyor, sabırla bekliyor ve problemin sonuçlarına katlanıyorum. Ve şimdi de 4 Temmuz 2024 ten beri arıyorum, derdimi anlatıyorum asla bir çözüm sunup haklarımı bildirmiyorlar. İzmir'de bu sıcakta çocuklu bir ev buzdolabı olmadan ne kadar zorluk yaşar? Soğuk su bile tüketemiyoruz buzdolabından. Parça değişimi yapacaklarını söylüyorlar, ikidir değiştirilmiş zaten bu parça. Belli ki her sene komple bozulana kadar bu sorunu yaşayacağız. Her sene tamir sırasında tüm buzluk ürünlerimi hızlıca tüketmek, atmak, dağıtmak zorunda kalıyorum. Buzdolapsız kalıyorum. Hayat kalitemi ciddi şekilde düşürüyor. Buzlanma çok olduğu koku yapıyor, yiyeceklerimize siniyor. Yılın yaz kış her ayında ciddi bir performans düşüklüğü var ürünün, tam anlamıyla soğuk içecek içemiyoruz ve 13 saatte bile buz elde edemiyoruz. Vestel markası bizi oyalayıp duruyor. Yıpranmış durumdayım. Bu ürünün değiştirilmesini talep ediyorum markadan ancak muhatabım yok. Bana " Sıfır Sağlam" olarak satılan ve garantisi devam eden ürünün bozuk çıktığını, her sene bozulduğunu ve markanın "tekrarlamaz" dediği halde aynı arızayı her yaz başı tekrarladığını, bir vatandaş olarak ailece Vestel markası tarafında maddi ve manevi zarara uğratıldığımızı bildirmek istiyorum. Bununla ilgili gerçekten gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

Ek
22 Temmuz 2024 12:00

Ben Vestel’den 2020 yılında sıfır bir buzdolabı satın aldım. Ürün aldığımdan beri, derece yerinde iç alarm öttürme, soğutmama ( derece arttırırsak sebzelerde buzlanma), buzlukta yoğun buz tutma ve buna bağlı iç aksamları kırma, gürültü, su akıtma problemleri var bu ürünün. İlk yılında fişten çekip bir gün boyunca buz Bir sonraki 2022 yazı yine aynı sorunu yaşadık. Tekrar gelip aynı parçayı değiştirdiler. 2023 yazında yine aynı yerden bozuldu. Yetkili servis yine aynı parçayı değiştirdi. 2024 yaz başlangıcında yine aynı arızayı verdi. Yine sadece buzlanmadan dolayı kırılan buzluk plastik aksamını değişim yapacaklarını, direkt ürün değişimi yapmayacaklarını söylüyor marka. Garantisi bittikten sonra da her sene ücret karşılığı bu işlemi yaptıracağım mecburen çünkü ürün satın alındığından beri aynı arızayı veriyor ve ciddi bir arıza. Ben arızanın tekrarlanmayacağı konusunda iki yıldır markanıza güveniyor, sabırla bekliyor ve problemin sonuçlarına katlanıyorum. Ve şimdi de 4 Temmuz 2024 ten beri arıyorum, derdimi anlatıyorum asla bir çözüm yok. İzmir'de bu sıcakta çocuklu bir ev buzdolabı olmadan ne kadar zorluk yaşar? Soğuk su bile tüketemiyoruz buzdolabından. Belli ki her sene komple bozulana kadar bu sorunu yaşayacağız. Her tamir sürecinde tüm buzluk ürünlerimi mecburen hızlıca tüketmek, atmak, dağıtmak zorunda kalıyorum. Hayat kalitemi ciddi şekilde düşürüyor. Buzluktaki yiyeceklerimize buz kokusu siniyor. Yılın yaz kış her ayında ciddi bir performans düşüklüğü var ürünün, tam anlamıyla soğuk içecek içemiyoruz ve 13 saatte bile buz elde edemiyoruz. Daha 4. Yılını doldurmadı bu ürün ve ilk yılından beri bu sorunları var. Vestel markası bizi oyalayıp duruyor. Yıpranmış durumdayım. Bu ürünün değiştirilmesini talep ediyorum markadan ancak muhatabım yok. Bana " Sıfır Sağlam" olarak satılan ve garantisi devam eden ürünün bozuk çıktığını, her sene bozulduğunu ve markanın "tekrarlamaz" dediği halde aynı arızayı her yaz başı tekrarladığını, bir vatandaş olarak ailece Vestel markası tarafında maddi ve manevi zarara uğratıldığımızı bildirmek istiyorum. Bununla ilgili gerçekten gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

22 Temmuz 2024 09:59

Vestel markası buzdolabım 4. Yılında 3. Sefer bozuluyor ve Vestel bana aksam tamiri dışında bir hizmet vermediklerini söylüyorlar. İlk yılında bir ürün bozulabilir mi ya? Buz tutabilir mi buzluğu? Yere su akıtır mı sürekli? Bir şişe suyu 14 saatte dondurmaz mı? Üretim hatası olan ürünü değiştirmemek ne demek? Bu sıcak günlerde beni paramla emeğimle rezil ediyorsunuz. Dolandırıcı mısınız siz!

19 Temmuz 2024 09:31

Vestel buzdolabım 4. Yılında 3. Kez bozuldu. Hala parça değiştirmeye çalışıyorlar. Ben de diyorum ki, 4 yıllık ürün neden her sene bozulur! Ürünüm belli ki çıkış üretim hatalı. Her sene yazın ortasında buzdolapsız bırakıyorsunuz müşterilerinizi. 13 saatte doldurduğum sular donmamış, buzluğun arkası ve aştı buz tutmuş-ki bu sıcakta bir gün fişini çekip erittim ancak bu hale geldi. Dolap sürekli ışığı yanıp sönüyor ve alarm öttürüyor. Müşteri hizmetleriniz insanı labarbayla geçiştiriyor! Bu hatalı sattığınız ürünü değiştirmenizi arz ediyorum

16 Temmuz 2024 08:43 (Şikayetten 5 gün sonra)
Ezgi
Ezgi
19 Temmuz 2024 09:38
Vestel Buzdolabı Buzluk Buzlanma Yapıyor, Üretim Hatalı Ürün

Beni niçin internet sitenizin linkine yönlendirip genel bir mesajla geçiştiriyorsunuz? Kaç defa müşteri hizmetlerinizi aradım, servisinizi aradım. Müşteri hizmetlerine insanı kandırmaya çalışan, "sattığınız ürün 4. Yılda 3. Kez bozuluyor, parça değişiminden başka ne gibi çözüm sunabiliyorsunuz yasal prosedürünüz nedir? Bu ürünü değiştirin" diye defalarca sormama rağmen cevap vermiyorlar geçiştiriyorlar şaka gibi. Ben parça değişimi istemiyorum, birinci yılında bozulmayan, parasını hak eden bir ürün istiyorum!

Savasan
Savasan

Vestel - Regal Pişmanlıktır...

Ergün
29 Ağustos 2024 22:27
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Arızaları Ve İlgisiz Servis Mağduriyetimi Katladı

Barış