Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 18:59

Vestel buzdolabım şişe konulan rafın Torbalı kırıldı ve raf olduğu gibi yere düşüp parçalandı oraya herkes yazın su dolu şişe koyar bende öyle yaptım dayanıksız malzeme kullanılmış. Bu konuda şikayetçiyim. Daha önce de kapak kısmında boya silinmeleri oldu ancak kullanıcı hatası dediler. Ona da Vestel aşırı kalitesiz mal kullanıyor. Boya atıyor raf kırılıyor hepsi de kullanıcı hatası deniliyor. Çözüm istiyorum

26 Ağustos 2023 15:45 (Şikayetten 20 saat sonra)

02 Eylül 2023 16:19

Beni arama zahmetinde bile bulunmuyorlar WhatsApp'tan yazıp 6500 TL verin kapıyı komple değiştirelim diyorlar. Kalitesiz malzeme kullanıp su şişesini taşıyamayıp kırılan bir raf için. Hatta raf için ayrı fiyat çıkarıyorlar. Pes bu raf düştüğünde şişiler bile kırıldı altında çocuğum da olabilirdi. Yani Vestel müşteriyle dalga geçiyor resmen 4-5 senelik milyarlar verdiğim dolap harabeye dönüyor elimi değiştirdiğim yer kırılıyor boyası atıyor. Evime gelen herkes de bu ne böyle diyor müşteri kaybediyorsunuz. Arçelik helal olsun sana hiçbir parçan kırılmıyor kurulsa da değiştirecek kadar kaliteli bir markasın

02 Eylül 2023 16:23
Vestel Buzdolabı Şişe Rafının Dişi Kırıldı

Şu boya atmasını kesici bir aletle yapsanız ancak böyle olur ben elimi değdiriyorum böyle soyuluyor. Ve de 6500 TL istedikleri parça şu minnacık parça kaliteli yapsaydınız şişe rafı şişeleri taşırdı. Oraya maydanoz koymuyor kimse su şişesi koyuyor. Yazık 5 senelik dolabıma bakın Vestel bunu görüp utanıp değiştirelim diyeceğine bir de 6500 TL istiyorlar benden.

02 Eylül 2023 16:27

Dolabımın hali

Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Turgut
01 Şubat 2024 17:33