16 Haziran 2024 16:22

Dondurucusu altta olan buzdolabı aldım. Alttaki kapağı üstteki kapağından önde duruyordu ama kapalı diye bir şey yapmadım. Sadece 1-2 ay içinde alttaki kapak lastiği ile gövde arasında boşluk oluştu ve kapak kendiliğinden açılıyordu. Boşuna elektrik yakıyor ve dolabın ömrünü azaltıyor. Servis çağırdım ama servis kusuru zemine buldu. Zemin yamuk dedi. Oysaki aynı yerde 10 yıl hiç sıkıntısız başka marka dolap kullandım. Bunu söyleyince de bu ürünlerin kalitesi düşük, o yüzden kapaklarında böyle sorunlar olabilir dedi ve lastik ile kapağın arasını gevşetip gitti. Genel merkezi arayıp ilettiğimde bana kalitede bir şey yok deyip tekrar servis ilettiler. Tekrar geldiğinde yaptıkları işlemin lastiği kapaktan ayırdığını ve kapağın sorununu çözmediklerini, aksine kapak ile lastik arasını açarak sorunu büyüttüklerini söyledim. Servis yapacak bir şey yok, yan 2 ayağına ince tahta parçası koyun, yerin zemini dengelensin gibi saçma bir öneri verip gittiler. Sorun devam ediyor ve yaz geliyor. Artık tüketici hakem haklarına başvurmam gerekiyor.

21 Haziran 2024 11:01 (Şikayetten 4 gün sonra)

Kenan
08 Temmuz 2024 15:38
Vestel Çalışan Ürünüm Bozulup Geri Getirildi.
Rüstem sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı İle Yaşadığımız Sorunlar Ve Garanti Süreci

Rüstem
18 Ağustos 2024 22:49
Vestel Buzdolabı İle Yaşadığımız Sorunlar Ve Garanti Süreci
Buse sonuçtan memnun

Buse
20 Mayıs 2024 11:55
"5 Haziran'da sorunum çözüldü. Yeni dolap gönderildi. İyi ki bu platform var. Teşekkürler..."

Gülay
19 Ağustos 2024 11:29
Vestel Buzdolabımın Her Tarafı Paslanıyor Ve Kapağı Düştü
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
06 Mayıs 12:52
Vestel Buzdolabında Sürekli Lastik Ve Raf Sorunu, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı
Vestel Kategorileri