Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2023 19:24

2022 Yılında Vestel Markalı 2029 a kadar uzatmalı garantili bir buzdolabı aldım buzdolabını satana kadar bir ton dil döküp şu hakkınız var bu hakkınız var memnun kalmazsanız iade edebilir değişim yapabilirsiniz. Derken şimdi sorunları çözmemek için bin türlü bahane üretiyorlar. Buzdolabını aldığımız tarihten itibaren 15 - 20 gün içinde arıza gösterdi. Müşteri hizmetleri kontrol için personel gönderdi. Gelen personel ısrarla bir problem olmadığını söyledikten sonra birkaç gün sonra tekrar geldiklerinde beyin kartını değiştirmeleri gerektiğini söylediler ve değiştirdiler. Israrla problem olmadığını söyleyip arkasından 15. Günlük sıfır alınmış dolabımın kartını değiştirdiler. Daha sonra 6 ay içerisinde dolabımdan memnun olmasam da kullanmaya devam ettik fakat dolabın yarattığı problemler fazla olmaya başladı. İçerisindeki sebzeler donmaya buzlanmaya başladı. Çıkardığı seslerin haddi hesabı yok tekrar müşteri hizmetlerini aradık durumu bildirdik. Ve bu dolaptan memnun kalmadığımızı sürekli problem çıkardığını söyleyip değişim talebinde bulunduk. Tekrar personel gönderdiler. Gelen personel dolapta problem olduğunu ve dolabın bu şekilde ses çıkarmaması gerektiğini söylediler ve çürümüş domateslere bizzat şahit oldular. Değişim istediğimizi bildireceklerini söylediler ve yine beyin kartının değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Tabi ki biz bunu kabul etmedik. Fabrikasyon hatalı arızalı buzdolabını sürekli beyin kartını değiştirmek isteyip duruyorlar. Tabi biz aynı zamanda müşteri hizmetleri ile görüşmeye devam etmekteyiz. Personel birkaç gün sürekli gelip gitti. Dolabın kapaklarını birkaç kez sert bir şekilde açıp kapattılar. Sağına soluna bir şeyler denediler. Daha sonra farklı yerlerine farklı günlerde cihaz bırakıp gittiler. Daha önce geldiklerinde bu dolabın ayarı bunu değiştirmeyin dedikleri dolabın ayarını kendileri değiştirip birkaç gün sonra arayıp dolabın soğutmasının normal olduğunu söyleyip değişim yapmayacaklarını söyleyip kapattılar. Bu telefondan sonra 2 gün içinde yeni yapılmış yoğurt bozulmaya başladı. Sütler bozuluyor. Yeniden tekrar koyduğumuz domatesler çürümeye başladı. Şimdi bana bunun hesabını kim verecek. Bebeğim ve kızım bu bozulmuş yoğurdu yediğinde zehirlendiğinde bana bunun hesabını kim verecek. Satana kadar ter döktüğünüz dolabın arızasını kabul etmeyip sağlam diye yutturmaya çalışıyorlar. Bu dolap fabrikasyon hatalı kabul etmiyorlar

18 Temmuz 2023 22:55

Hiçbir gelişme olmadı bozuk dolabı atölyeye götürüldü. Sağlam deyip geri gönderildi. Üstelik her tarafı çizik ve darbe almış. Ezik ve koca koca lekeler oluşmuş. Dolabımın değişmesini istiyorum

02 Temmuz 2023 14:49

2022 yılında aldığım buzdolabı ile ilgili şikayetimi daha bir önceki paylaşımımda paylaşmıştım fakat Vestel servisi çözüm üretmedi hala buzdolabım aynı şekilde sebze ve meyveleri çürütmekte ve her şeyi donduruyor. Ürünü satarken bin bir çeşit süslü cümlelerle donatıp bir sürü hakkımız olduğunu iade değişim olduğunu öncelikleri müşterinin memnuniyeti olduğunu söyleyip arkasında durmuyorlar. Her aradığım müşteri hizmetleri mail atıyoruz deyip tf kapatıyorlar. Sorunumuzu çözmüyorlar. Eklediğim resimlere lütfen bakın buzdolabını aldığım para da çöp oluyor sebzelere meyvelere verdiğim parada çöp oluyor. Süt yoğurt yemek her şey bozuluyor. Buzdolabını değiştirmemek için uğraşıp duruyorlar.

22 Haziran 2023 15:56
Vestel Buzdolabı Değişim Talebi

Bunlarda çürüyen meyve ve sebzeler

06 Temmuz 2023 16:23 (Şikayetten 17 gün sonra)

12 Temmuz 2023 14:10

Vestel hiçbir şeyi çözmedi uzman ekipleri bir problem olmadığını söylemiş fakat eve gelen yetkili servis kart değiştirilmesi gerektiğini dile getirmişti şimdi bu bile inkar ediliyor. Bozuk dolabı bize geri göndermek istiyor. Hayatımda böyle bir müşteri memnuniyeti ile ilgilenmeyen bir marka görmedim yazıklar olsun size. Parçaladığınız dolabı istemiyorum hakkımızı yiyorsunuz.

Savasan
Savasan

Vestel - Regal Pişmanlıktır...

Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
05 Mart 2025 17:59
Vestel Buzdolabı: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Buzluk Buzlanma Yapıyor, Üretim Hatalı Ürün

10 Temmuz 2024 12:27
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
06 Şubat 2024 02:12