Havva sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Bulaşık Makinesi Tuzdan Dolayı Havuzu Delinmiş

03 Şubat 2024 17:23

Vestel'den aldığımız ve 2 yıldız kullandığımız bulaşık makinesi F1 hatası vermeye başladı. Makinenin Garantisi devam ettiği içinde servisi çağırdık evde yaklaşık 1 saat incelediler ve havuzdan su kaçırdığını tespit ettiler. Gelen teknisyene özellikle "bu arıza kullanıcı kaynaklı mı nasıl olmuş olabilir" diye sorduk ve bu bu arızanın kullanıcı kaynaklı olması mümkün değil garanti kapsamında onarılacak dediler. Bugün servisten aradılar makinenizin içine tuz kaçtığı için veya topraklamada sorun olduğu için kazanı delinmiş, 2000 TL verirseniz deliği silikonla kapatalım ama sonra gene aynısı olur diyorlar. Şu an resmen alay ediyorlar bizimle. Ama bu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne, CİMER'e ve sosyal medyada ulaştırabildiğim herkese ulaştıracağım. Makinede sizde kalsın istemiyorum. Tuzdan dolayı havuzu delinen makinenin deliğini kapatmaya sürekli 2.000 TL vereceğime gider adam akıllı bir markadan yeni ürün alırım.

05 Şubat 2024 11:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

05 Şubat 2024 17:29

Çözüm merkezinden arayan ve lakayıt bir tavırla "boşuna uğraşmayın firmamız net kararını verdi, makineniz parasını vermezseniz tamir olmayacak kendiniz bilirsiniz" gibi değişik konuşmalar yapan bir arkadaşla ayrıca muhatap olmak zorunda kaldık maalesef. Biz kendimizi anlattığımızı düşünüyoruz. Ama Vestel inatla anlamak istemiyor. Bir influencer ve Ekşi Sözlük yazarı olarak bu konuyu sosyal medya ve dijital kanallarda herkesle paylaşacağım. Herkes başına ne geleceğini bilsin ona göre alsın. Kendi ekipleri sizin yapabileceğiniz bir şey değil makine kaynaklı bir arıza garanti kapsamında yapılacak diyor ve makine atölyeye gidiyor. Atölyeye gidince ne hikmetse karar tamamen değişiyor.

15 Şubat 2024 20:44

Daha fazla makinesiz kalmamak için parasını ödeyerek makineyi tamir ettirdik. Onarımdan sonra makineyi takmaya gelen arkadaşlarada özellikle sorduk ve gene "Sizin yapabileceğiniz bir şey değil bu makine alttan delinmiş ve parçası yanmış" dediler. Garantisi olan makineyi garanti sürecine sokmadan para alarak tamir etmek için ellerinden geleni yaptılar. Makinenin floater parçası değişti (internette 250 TL) ve yapıştırıcı uygulandı (İnternette 60 TL) ve bu işlemler için bizden 1800 TL para alındı. Makine teslim edilene kadar kimse bize asla yanan bir parça olduğunu söylemedi. Sürekli elektrik ve tuz kaynaklı havuz delinmiş dediler. Tamam parasını verelim yapın deyince arızalı parça çıktı birdenbire meydana. Sonuç olarak Vestel sizden yana değil servisten yana tutum sergiliyor çünkü bu şekilde işlerine geliyor. Türkiye'de yerli ürün alınmayacağını bir kez daha görmüş olduk. Özellikle Vestel'in internet sitesine bile girmeyin. Çok pahalı bir çöp almış olursunuz.

Şikayeti Çözüldü

Merhaba, aynı sorun bende de oldu ve Vestel kabul etmiyor. Müdahale edemediğimiz bir yerdeki delinmenin sebebi müşteri değil dayanıklı malzemeden üretmeyen markadır. Ben yasal hakkımı kullanacağım, dilerseniz dosyaları birleştirebiliriz. Bir kişi daha var aynı sorunu yaşayan. Kendisiyle de iletişime geçelim.

Vestel Müşteri Hizmetleri Ödeme Talebi

Selim
27 Eylül 2024 20:26

31 Temmuz 2024 11:38
Vestel Servisi Kendi Müşterilerinden Faydalanıyor!
İlhami sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Marka İlgisizliği Ve Müşteriyi Pek Umursamamaları.

İlhami
24 Ağustos 2024 02:19
Vestel Marka İlgisizliği Ve Müşteriyi Pek Umursamamaları.

Vestel Kategorileri