Büşra
14 Ağustos 2024 18:14

Vestel'den 30.04.2023 tarihinde almış olduğumuz bulaşık makinesi aldığımızdan beri güzel yıkamıyor. İyi diye bilinen her marka deterjanı kullanıp denememize rağmen bardaklarımız hem puslu dalgalı hatta deterjan dalgası bile olduğu oluyor. En son yine söylendiği gibi filtre pervane her yerini tekrar temizlemek için açtığımda soldaki havalandırma gibi olan delikten pas indiğini gördüm ve yine iç kısmında kapağın altlarında da paslanmalar mevcut. Servis çağırdığımızda elektrikten olabilir gibi bir cümle söylendi. Elektriği ölçüp pasların fotoğrafını çekip fabrikaya gönderdiklerini söylediler. Makinenin puslu yıkamasına da parlatıcısı tuzu deterjanı hepsi aynı marka olacak deyip gittiler. Hiçbir işlem uygulanmadı. Dün fabrikadan cevap gelmiş ki arayıp bilinmeyen kimyasal madde kullanımı diyorlar ve ücret karşılığı 13.000 TL verilirse yenisiyle değiştirebiliriz diyorlar neredeyse yeni bir makine fiyatı. Kabul etmedik bu sefer de fabrikaya cihazı göndereceklerini söylediler. Benim mağduriyetim ne olacak? Bir fotoğraftan bilinmeyen kimyasal olduğunu nasıl anladılar hadi anladılar pervanede filtresinde neden pas yok da bizim müdahale etmediğimiz tek yerde var o pas? Garantisi devam eden bir ürünün bu şekilde ilgisiz bırakılması kadar saçma bir durum yok. Vestel ne ürününün arkasında duruyor ne tüketicisinin. Çevremde çok kişide aynı makine var herkes her marka deterjanı kullanırken hiçbirisinde bu sorun yok. Makinenin sorununun çözülmesini talep ediyorum. Gerçekten ilgilenilmesini istiyorum. Garantisini bile uzattığım bu ürünü tavsiye üzerine aldım ama asla memnun kalmadım. Yerli üretim olsun hassasiyetindeyiz ama Vestel'e yakışmadı. Ben yine Tüketici Hakları'na da şikayette bulunacağım.

16 Ağustos 2024 16:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Uygar
24 Kasım 2024 14:04

Pınar
02 Ocak 2024 19:46
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
11 Mart 2025 00:43