26 Aralık 2023 19:08

Vestel bulaşık makinesi aldığımdan beri bulaşıklar kirli çıkıyor. Defalarca servis çağırmama ve garantisi olmasına rağmen asla çözüm bulunamıyor. Üç kez üst üste yıkanan bulaşıklar hala lekeli ve kirli çıkıyor. Gelen servis elemanı sadece deterjan değiştirmemi önerip sorunu çözmüyor. Her yolu denedim fakat başarılı olamadım.

28 Aralık 2023 15:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

06 Ocak 2024 11:09

Vestel sözde servis gönderdi yine hiçbir çözüm bulunmadı hala elimde yıkıyorum bulaşıkları sözde yedek parça gelecekmiş çok uzun sürebilirmiş kardeşim o zaman yeni makine vereceksin bana beni mağdur etmeye hakkınız yok kalabalık bir aileyiz ve sayenizde iş yüküm çarpı iki oldu elde bulaşık yıkayarak teşekkürler Vestel pişmanlıksın😡😡😡

27 Mart 2024 15:04

Garantisi hala devam eden Vestel Bulaşık makinesi için gelen servis parça değiştirip gitti aradan bir ay geçmeden bu sefer de şalteri attırıyor makine asla kullanılmıyor servis çağırdım nakliye ile alacaklarını bakacaklarını söylediler. Günlerdir yine mağdurum defalarca servis geldi sıfır aldığım ürüne asla çözüm yok ürünü değiştirin bari diyorum zor diyorlar benim suçum Vestel'den ürün almak mı acaba? Bu ne saçmalık bozuk ürün satmışsınız ve yenisini vereceksiniz ne biçim müşteri memnuniyetidir bu?

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
30 Aralık 2023 14:31
Mine sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2023 15:38
İnci sonuçtan hiç memnun değil

İnci
17 Ekim 2024 20:17
Vestel Bulaşık Makinesi Sorunu Bitmiyor
Adamın sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Bulaşık Makinesi İlk Günden Beri Temiz Yıkamıyor, Cihaz Değişimi Talep Ediyorum

Adamın
09 Ekim 2025 20:14