Vestel Altıneller Bayisinin Hasarlı Ürünü Değiştirmiyor

Fatih
28 Ekim 2023 16:26

Ürün tarafıma ulaştı. Yetkili servis kurulum için geldiğinde ürünün hasarlı olduğu tespit edildi. Servis tutanağı ile Hepsiburada'ya başvurdum süreç devam ederken bayinin iletişim bilgilerini bulup aradım yetkili arkadaş lakayıt ve saygısızca tavırlar sergileyip, aynı ürün yok para iadesi al başka bir ürün satın al diyerek benim yasal hakkım olan değişim hakkımı kullanmamamı istedi.

Genel merkeze hem üsluptan, hem de sürecin işleyişini saptırmak istemelerinden dolayı şikayette bulunum bayi ile değişim sürecim devam ediyor. Vestel altın eller bayisi hala yokuşa sürerlerse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. İşlemlerim devam ediyor.

06 Kasım 2023 15:40

Vestel altıneller bayisinden aldığım televizyon kırık geldi (25.10.23.) (02.11.23) tarihinde bayiye değişim için gönderdim lakin öncesinde bir önceki şikayetimde dile getirdiğim bayinin sorumlusu para iadesi al beni alakadar etmez kırık geldiği git servisten ekran değişimi talep et gibi söylemlerde bulunmuştu ve (06.11.23) tarihinde Vestel yetkili servisi tarafından evime kurulum için geldiler lakin kutuyu incelediğimde yukarıda belirttiğim tarihli kargo etiketlerini kutuda gördüm kutunun da yıpranmasına baktığımda eski ürünün ekran değişimini yaptıklarından işkillendim televizyonun seri numarasını incelendiğinde eski kutuyla uyuştuğunu yani ürünün eski gönderdiğim ürünüm olduğunu anladım ve televizyonun arkasındaki vida yuvalarından birinin boş olduğu ve vidaların üzerinde tornavida izlerinin olduğunu gözlemledim ve arkasında üst kısmındaki plastiğin içine göçtüğü gördüm bayinin önceki tutumları ve servisin ürünün kutusunun açık getirmesi ve ürünün ayaklarının vidaları vb. Bazı kutulum mazemelerinin eksik getirmesi benim şüphelerimi arttırmaktadır yukarıda bahsettiğim nedenler göz önünde bulundurulduğunda ürünün tamir edilip ekranının değişip tarafıma gönderilmiş olduğu aşikardır bayiden şikayetçiyim Vestel yetkililerinin mağduriyetimi en kısa sürede çözmesini istiyorum eğer çözüm bulamazsam Tüketici Hakem Heyeti ve dava açarak çözüm arayacağım Vestel firmasının ürünlerini severek ve beğenerek kullanıyordum bugüne kadar lakin bu olaydan sonra Vestel firmasına ve ürünlerine temkinli yaklaşacağım ve kolay kolay tercih etmeyeceğim üzülerek söylüyorum ki Vestel firması gözümden düşmüştür

Ek
28 Ekim 2023 16:33 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Fahrettin
14 Kasım 2023 20:59

Soner
18 Mart 2025 17:39
İsa sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 16:40

Ferhat