Onur sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Vestel Klimada Titreşim Sorunu Var

31 Mayıs 2024 11:12

24.09.2023 tarihinde Flora Doğa inverter 122 A++ WiFi klima aldım fakat ürün montaj sırasında kutuları ve içindeki parçalar ustalar tarafından etrafa vurula vurula yapıldı. Çok kaba kişilerdi. İnsan evladıyız dedik, sorunları vardır diye düşündüm, bir şey demedim. Neyse, montaj yapıldıktan sonra ürünü deneyelim dedik, ilk 5 dakika düzgün çalıştığını gördükten sonra ustalar evden gitti. Ancak 10 dakika sonra üründe ve dış ünitede inanılmaz bir titreme sesi geldiğini fark ettik ve komşular da çok rahatsız olmuştu. Bu sebeple hala ürünü kullanamıyoruz.

İki defa Vestel Yetkili Servisi aradım. İlkinde video istemişlerdi, elimde kanıt olmadığı için gittiler. Göz gezdirdiler, sorun yok dediler ve gittiler. Akşama doğru tekrar çalıştırdım ve bu sefer istenilen şekilde videoları kaydettim. (Videoları ekte de bilgilerinize ekledim.) Bunun üzerine ikinci defa aradım Vestel Yetkili Servisini, tekrar geldiler, videoları da gösterdim ve canlı olarak gelen sesi kendileri de şahit oldu. Ustaların kendisi de hak verdiler, ürünün sorunlu olduğuna ama videoları benden WhatsApp yolu ile istediler çünkü merkeze bildirmeleri gerekiyormuş. Bu sebeple ben de gönderdim. Merkezden ustalara üründe sorun olmadığı şeklinde haber geldi. Yani ustaların bu üründe sorun olduğunu söylemelerine rağmen merkez üründe sorun yok diyerek olayın üstünü kapatmaya çalıştılar. Doğal olarak değişim veya ürün iade talebimi ilettim, onu da kabul etmediler. Sağ olsunlar. Keşke Arçelik veya Samsung alsaydım diyorum şimdi. Vestel'den o kadar çok soğudum ki bir tek bu da değil, çoğu aldığım ürününüz hep sorunlu çıktı. Sadece klima hariç diğer ürünlerde ilgilendiniz ama her nedense klima problemimi bir türlü çözemediniz ve fabrika hatalı ürünü bana satmış oldunuz. Üstüne kendi ustanızla çelişkiye düşüyorsunuz. Son kez buradan şikayetimi bildiriyorum. Çözülmezse CİMER'de kanıtlı olarak şikayetimi bildireceğim ve bir daha asla Vestel'den ürün almayacağım.

03 Haziran 2024 10:52 (Şikayetten 2 gün sonra)
03 Haziran 2024 11:49

Umarım problemimizi en kısa sürede çözersiniz, çözemezseniz özel servis çağıracağım. Onlar da çözemezse artık Vestel klimayı çöpe atacağım ve Bosch alacağım. Bir daha kesinlikle Vestel markasından alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Şirketimizde 40 adet Vestel klima taktırmıştık onlarda hiç böyle sorunla karşılaşmamıştık. Bu şekilde bizi mağdur etmenizden hiç hoşnut kalmadık. Güncellemeleri buradan paylaşacağım.

05 Haziran 2024 11:08

Vestel Manisa tarafından bugün aradılar, teknik servis bölümüne konuyu aktardılar ve teknik servis en kısa zamanda geleceğini söylediler. Güncellemeleri tekrar buradan paylaşacağım.

08 Haziran 2024 19:57

Az önce servis yetkililerinden bir kişi geldi ve kontrol etti, kontrol etmesi 2 dakika bile sürmedi. "Tamam ben buna kompresör hatası yazıyorum zaten montajı da normal olmamış ve su akışıda normal değil" burada neyi kast etti onu bile anlamlandıramadığım için nedenini sorayım dedim bir anda aceleyle fırladı gitti. Yani bize bu yaşattıkları zaman kaybı, maddi kayıp ve ilgi alaka müthiş ötesi... Sonuçta "biz dış üniteyi müsait biz zamanda alacağız 1 gün bizde kalacak içinde ki parçaları değiştirip tekrar montajını yapacağız" şeklinde beyanda bulunmuştur yetkili servisçi. Hayırlısı bakalım artık ve bakalım bizi daha neler bekliyor. Durumu buradan güncellemeye devam edeceğim.

08 Haziran 2024 20:02
sifir-vestel-klimada-titresim-sorunu-var-1.jpg

An önce gelen mesajı da buradan paylaşmak istiyorum. Bakın nasıl komik ama gelip kontrol ediyorlar ve ulaşamadık... Yani diyecek söz bulamıyorum güzelim yerli markamıza...

13 Haziran 2024 14:55

Bugün dış üniteyi söktüler, parçalarınız geldi değişimi yapıp bayram öncesi getireceğiz dediler. Ben Vestel Manisa merkezine madem ürün hatalı neden sıfırı ile değiştirmeyipte parça değişimi kararı aldıklarını sordum, sonuçta parça değişimi yapılan ürünün ömrü daha da kısalır. Ürünlerinin arkasında bile durmayıp laf kalabalığı ile efendim parça değişimi yapalım çözülmezse sonra ki işlemlere bakarız şeklinde beyanda bulundular. 3 ay sonra klimanın 1 yılı dolacak başıma açtıkları şu belaya bakın kaç aydır bunun için uğraşıyoruz... Tüm işlemler ve sonuçları buradan paylaşmaya devam edeceğim. Adem Helvacı gibi insanların çoğalması dileğiyle sayelerinde bir çok bilgi ediniyoruz. Ürün montajdan önce vakum yapılması gerekiyormuş. Bizim montajımız direkt yapıldı belki sorun bundan bile olabilir. En sonunda verdiğim parayı helal etmeyerek bu almış olduğum sözde Vestel ürününü çöpe atacağım maalesef. Buradan süreçleri takip eden tüm tüketicilere kesinlikle verebileceğim tek tavsiye bir ürün alırken kesinlikle kaliteli ürün alın bütçenizden kaçınmayın gerekirse krediyle girin ama yine de bu markalardan ürün alırken dikkat etmekte fayda var.

15 Haziran 2024 16:29

Arkadaşlar inanın sinirden gülüyorum 🤣 yaklaşık 9 aydır bir klima için uğraşıyorum, siz düşünün halimi. Teknik servisi aradım ve dış ünitenin tamiri hakkında bilgi almak istedim. Müşteri hizmetleri teknik servise getirilen parçanın haberi bile yok affedersiniz eski konuşmalarımıza bakmış olabilirim diyor. Teknik servisçi 1 günlük işi var parça bizde hemen değişimini yapıp bayrama kalmadan getireceğiz demişti ama müşteri hizmetleri maalesef bayram sonrasına kaldı dedi. Şikayeti şu andan itibaren 3440 kişi görmüş, eminim ilerleyen günlerde daha çok kişi de görecektir. Bu süreçleri Adem Helvacı ile paylaşmayı da düşünüyorum ki tüketiciler bilinçlensin istiyorum ve şu an tek derdim bu. Benim paramı ve zamanımı yaktılar zaten. Benim artık umudum da kırıldı. Bu markalar asla düzenli bir sisteme adil bir şekilde giremeyecekler, hiçbir zaman. Bundan çokça emin oldum. Merak ediyorum da bizden aldıkları paralar nasıl boğazlarından geçiyor...

21 Haziran 2024 22:54

Bugün dış üniteyi getirdiler buyurun herkes görsün o kadar süre o kadar çaba ne için? Elde var 0... Serviste gitti hala problem daha yüksek sesle devam ediyor.

Türker sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Yüksek Ses Ve Güvensizlik Sorunu: Pişmanlık Ve Değişim Talebi

Türker
06 Eylül 2025 03:24
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Markasından Şikayetim Var

26 Temmuz 2024 15:47
Sena sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 23:48

Ömer
09 Ağustos 2024 14:01
Şahin sonuçtan çok memnun

Şahin
03 Temmuz 2024 13:29
"Makbule Hanım sayesinde tüm sorunlar çözüldü. Sorun Vestel'de değil, iş bilmeyen, sorumluluklarını yerine getirmeyen çalışanlardandır. Makbule Hanım olmasaydı, Vestel'i hayatımdan çıkaracaktım. Kendisine ve Vestel'e böyle bir insanla çalıştığı için hem firmaya hem de Makbule Hanım'a sonsuz teşekkürler..."
Vestel Kategorileri