Murat sonuçtan hiç memnun değil

Parasını Ödediğim Ürünlerimi Veriniz! Şikayetçiyim Vestel'den

14 Aralık 2024 14:44
14 Aralık 2024 12:50

Vestel bayisinden 04.11.2024 tarihinde 45.000 TL ücretini ödediğim bir adet çamaşır kurutma ve bir adet klima bugün 14.12.2024 yani bir buçuk ayı geçkin süredir bir takım yalan ve gerekçe ile ürünler bana teslim edilmemiştir bana para iadesi teklifinde bulundular bir buçuk ay sonra benim45.000 TL aldığım ürün bugün 60.000 civarındadır beni bu kadar süre beklettiğiniz için maddi zarar görmüş durumdayım mağduriyetimin giderilmesin ürünlerin teslimat yapılmasını istiyorum bayiilere stoklara bakacağız diyerek sonrada arayıp ürün kalmamış diyerek yalan konuşuyorsunuz ben bir bayiinize baktım ürünler mevcut stok da var müşteriyi bu kadar aptal yerine koymayın...

16 Aralık 2024 21:06

Vestel'den 01.11.2024 tarihinde 45 bin TL ücretini ödediğim ürünü bana 'haftaya gelecek' diyerek bir buçuk aydır beklettiler. Bugün 14.12.2024 ve hala 45 bin TL ödemesini yaptığım ürünü bana teslim etmediler. Ben aldığımda ürün 45 bin TL iken şu an 60 bin TL oldu. Vestel sorumluluk almıyor. Müşteri hizmetleri sıfır kalite.

18 Aralık 2024 11:49 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Şikayetiniz için sizinle Çözüm Merkezi ekiplerimiz iletişime geçmiş olup süreciniz detaylı şekilde ele alınmıştır. Sürece Çözüm Merkezi Yetkilimizin paylaştığı şekilde devam edebiliriz. Anlaşınız için teşekkür ederiz. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

18 Aralık 2024 11:52

Kaç gün oldu kimse ilgilenmiyor oylamayın

Boş Su Haznesine Rağmen Dolu Uyarısı Veren Vestel Kurutma Makinesi

Fethiye
24 Aralık 2025 21:47
Metefe sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Bilgilendirme Hatası Nedeniyle TV Teslim Edilemedi

Metefe
12 Mart 05:33
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Satış Gürültülü Kurutma Makinesi Ve Kampanya Haksızlığı Nedeniyle İade Talebi

Burak
23 Şubat 16:35
yaniltici-satis-gurultulu-kurutma-makinesi-ve-kampanya-haksizligi-nedeniyle-iade-talebi-2.jpg
yaniltici-satis-gurultulu-kurutma-makinesi-ve-kampanya-haksizligi-nedeniyle-iade-talebi-1.jpg

Vestel Kurutma Makinesi Teslim Edilmedi, Bayi Çalışanının Kaba Davranışı

16 Şubat 13:07