Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 23:14

Vestel marka bulaşık makinesi evimde yangın çıkardı. Geçen sene aldığım Vestel bulaşık makinesinin garantisi devam ediyordu. Öğlen eşim makineyi çalıştırdı, ancak çalışmadı ve tekrar başlatıldı. Onun yarım saat sonrasında evde yangın çıktı. İtfaiyenin erken müdahalesi sonucu evimizi tamamen yanmaktan kurtardık. Evimdeki dolaplar, set üstü ocak, fırın, derin dondurucu, dolap, perdeler, halılar ve pimapen camlar zarar gördü ve çatladı. Olay yerinde inceleme yapıldı ve itfaiye raporu hazırlanıyor. Hepsi bulaşık makinesinden kaynaklandığı ispatlandı. Zararımın bir an önce karşılanmasını talep ediyorum.

21 Kasım 2023 18:34

Kaç gün oldu Vestel burda bile paylaşım yapmadı bugün Vestel genel merkezden aradılar sorun bulaşık makinesinden değil dış etkenlere dayalı olmuş onlar için insan canı önemli değil elimize ne bir rapor verdiler ne de bir evrak sadece arayıp söylediler sanki evimi ben yaktım dış etkenmiş nasıl olurya ben hakkımı sonuna kadar arayacağım ne olursa olsun burda okuyan arkadaşlara söylüyorum kesinlikle Vestel almayın aynı zamanda aldığım garantili oda buzdolabı hep arıza ondanda korkar olduk evi yakacak diye kanuni yollara başvuracağım

22 Kasım 2023 09:51 (Şikayetten 9 gün sonra)

25 Kasım 2023 21:05

Sadece diyorum aileme bir şey olmadı Allah'a şükür bir oyuna geldik hiçbir masrafımı karşılamadı sağ olsunlar dış etkenlerden dolayı yanmış evim yani ben yakmışım evimi elektrik tesisatını kontrol ettirdim hiçbir şey yok geriye sadece bulaşık makinesi kalıyor ama itfafeye raporuna güvendik oda bizi yaktı itfaiye ekibi bulaşık makinesi demişti söndürünce biz onagöre rapora yazacağız dediler ama gitmişler fiş yazmışlar yazıklar olsun ne diyeyim Vestel yazılı rapor bile vermediler sadece telefon ile arayıp söylediler şu an bütün ürünlerim Garantili şimdi sıra buzdolabında o bile iki kere arıza yaptı ondan korkuyorum evimi yakacak diye

Burcu
Burcu

Böylesi görülmemiş çok geçmiş olsun. İlk defa bulaşık Makinesi alacağım. Şikayetlere bir bakayım dedim. Allah korusun beyaz eşyadan yangın çıkması ve arkasında durmamaları ne demek büyük ihmalsizlik ve umursamazlık. Keşke buzdolabını Vestel almasaymışım

Hüseyin

Ben olsam almam Profilo'ya devam dikkalı olun seçerken

Yanan Vestel Bulaşık Makinesi

Hatice
11 Eylül 2024 18:59
Yanan Vestel Bulaşık Makinesi
Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Şeyhmus
22 Şubat 2024 20:41