Celebi sonuçtan hiç memnun değil

Aceylan Elektronik Vestel Keçiören

Aceylan Elektronik Vestel Keçiören
20 Temmuz 2024 12:17

Temmuz 4'te yeni aldığım Vestel 5312 BM kurulum için gelen Keçiören Aceylan Elektronik Vestel yetkili servisi, ezik bükük ürünü kurup hiçbir şey demeden gidiyor. Ben 2 gün sonra ezikleri ve vidayla oynandığını görüyorum ve şikayet ediyorum. Yenisini gönderiyorlar, yeni gelen de kargo hasarlı çıkıyor ve bugün de 3. geldi. Bunun da üst tablası ezik ve arka tırnakları bükük ve F5 hatası veriyor. Servis, bu makine bozuk dedi. En erken pazartesiyi beklememiz gerekiyormuş, servisin arıza tespiti için. Eski makine yenisi gelene kadar dursun yaz günü, ne yapalım makinesiz dedim, ukalaca bırakamayız, götürmemiz gerek, yapacağımız bir şey yok dediler. Servisi aradım, onlar da aynı şekilde. Mahkemeye vereceğim.

22 Temmuz 2024 10:23

Vestel'den bundan 15-20 gün önce 5312 Wi-Fi BM aldım ve yan sajı bükülmüş vidaları oynanmış geldi. Ve isin garip tarafı kuran servis bu durumu bize bildirmeden kurup gitmiş ben evde yoktum kurulurken. 2-3 gün sonra tesadüf fark ettim durumu Müşteri hizmetleri ilettim kuran arkadaşla iletişime geçmiş olmalılar evet eziklik varmış deyip tamir yapmayı teklif ettiler ek 2 yılda garanti kabul etmedim ve yenisi ürün istedim yeni gelen ürününde arkasında ezik çıktı servis yeni cihaz isteyeceğiz dedi 3 cihaz geldi taşıyan arkadaş sanki bos koli taşır gibi acemice daireye kadar getir di açtı üst panele kapağı bükük arka plastik tırnak akşamları ezik bu şekilde kurmak istedi biz yenisi ni göndeririz dedi. Ben eskiyi hiç sökmeyin dursun yenisi gelene kadar demene rağmen dinletemedik cihazı kurarken mutfağı suyla doldurdu bütün su mutfağa aktı eski makinenin suyu zannettik bıraktı o şekilde gittiler. F5 hatası verdi bu makine arızalı abi servis bakar pazartesi günü dedi. Pazartesine daha 2 gün var. Velhasıl 5o kişiyle görüştükten sonra servis tamir için geldi bu makine kasası yamuk düşmüş dedi suyu verdi makineye yine su kaçırdı mutfak yine elinize saglik. Tamir teknisyeni bu makinenin teknesi n delik dedin çalıştırma yenisi gelene kadar dedi. Kaldık mi yazgünü makinesiz simdi 3 gündür elimizde yıkıyoruz bulaşığı. Servis deposu nda da şu an yedek makine yokmuş. Yeni cihaz değişim talebi de daha çözülmemiş. Yani sonuçlanacak oradan Gelip kurulacak diyene kadar bir 15 gün elde bulaşık yıkayacağız rezilliğe bakar mısınız. Vestel'den ve Keçiören Aceylan elektronik Vestel yetkili servisinden ve cumartesi günü kuruluma gelen 2 kişiden şikayetçiyim

23 Temmuz 2024 16:49 (Şikayetten 3 gün sonra)
26 Temmuz 2024 11:44

1 haftadır o kadar şikayet emaillerine rağmen hiçbir yetkiliniz ya da biriminiz arayıp da ne olduğunu sormadı rezalet

Tolga
Tolga

Maalesef bizde Vestel'den aldık sürekli arıza verdi uğraşmaktan yorulduk, 3 aydır evde makine yok yüzlerce kez Vestel i aradım değiştirmiyorlar da makine da yok gitti aylardır serviste. Maalesef Vestel mağdur etmek için var

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Bulaşık Makinesi Pişmanlıktır. Vestel Alma Pişman Olma...

Burak
08 Ağustos 2024 13:06