Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Fatura Yansıtması Ve Doğru Paketin Aktarılmaması

Yanlış Fatura Yansıtması Ve Doğru Paketin Aktarılmaması
25 Aralık 2024 11:18

Sayın Turkcell Müşteri Hizmetleri,

KKTC'de vatani görevini yapan oğlum için KKTC paketi satın aldık. Ancak, satın aldığımız KKTC paketi aktif hale getirilmeden, "tyg Avantaj (Aralık 21 gün) (21 adet) 5.250,00" adlı bir paket devreye alınmış ve bu bedel faturamıza yansıtılmıştır.

Bu haksız şekilde yansıtılan fatura bedelinin iptal edilmesini ve doğru KKTC paketinin tarafımıza aktarılmasını rica ediyorum. Eğer bu durumu bilseydik, bedelli askerlik hizmetini tercih ederdik.

Konuyla ilgili gerekli işlemlerin en kısa sürede gerçekleştirilmesini ve tarafıma bilgi verilmesini önemle rica ederim.

Gereğini arz eder, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,

25 Aralık 2024 11:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Aralık 2024 14:53
25 Aralık 2024 15:22

Merhaba, Yurt dışında kullanılmak üzere KKTC paketi satın aldık. Ancak, satın aldığımız paket aktif hale getirilmeden, "tyg Avantaj (Aralık 21 gün) (21 adet) 5.250,00" adlı bir paket zararıma devreye alındı ve faturamıza yansıtıldı. Bu haksız uygulamanın derhal iptal edilmesini ve doğru KKTC paketinin tarafımıza aktarılmasını talep ediyorum. Bu durum nedeniyle mağduriyet yaşamakta olup, haksız yere faturama yansıtılan bedelin iadesini rica ediyorum. Aksi takdirde, yasal yollara başvurma hakkımı saklı tutacağımı bilgilerinize sunarım. Gereğinin en kısa sürede yapılmasını önemle arz ederim. Saygılarımla,

Şükrü
11 Ağustos 2024 22:23
Turkcell Yanlış Ücretlendirme Ve Paket Sorunu
Turkcell Yanlış Ücretlendirme Ve Paket Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kullanmadığım Yurt Dışı Hizmeti İçin Haksız 350 TL Ücret Yansıtıldı

12 Eylül 2025 21:02

Yurt Dışı Paketim Varken 1050 TL Ek Ücret Yansıtıldı İade Talebim Reddedildi

Savaş
01 Kasım 2025 11:55

Evrensel
27 Ocak 2024 15:51
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Yurt Dışı Kullanımı Olmadan Faturaya Ek Ücret Şoku

Kadriye