Yusuf sonuçtan çok memnun

27 Kasım 2024 12:23

Adıma kayıtlı GSM hattımı 10.10.2024 tarihinde Turkcell’den Türk Telekom operatörüne kendi kimliğimle geçiş yaptım. Şimdi tekrar Turkcell'e geçiş yapmak istiyorum. Online üzerinden Altın Festival 40GB tarifesine geçiş yapmak istiyorum. Müracaatımı yaptım ancak sizin gönderdiğiniz abonelik sözleşmesinde babamın adı yazıyordu. Bu talebi babam iptal etti. Müşteri temsilcinizle görüştüm. Kendi operatörünüzden yasal hat sahibini teyitleyin diye söylendi ve aradım. 0541... numaralı hattın benim adıma olduğu söylendi. Belge talep ettiğimde ise E-devlet adınıza kayıtlı hatlar bölümünden ulaşabilirsiniz veya adınıza çıkartılan faturayı ibraz edebilirsiniz şeklinde bilgilendirme yapıldı.
Yani; 0541... numaralı GSM hattı adıma kayıtlıdır. Bununla ilgili e-devlet sorgulama ekranı çıktısını ve Türk Telekom’dan son ay faturamı ek’te size gönderiyorum.
Talebim; 0541... numaralı hattımın Altın Festival 40GB tarifesine geçiş işleminin yapılması.
Konunun dikkate alınarak mağduriyetimin giderilmesi ve tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum.
Y**** G**
0541*****46

Şikayet içeriğimin üzerinden neredeyse bir ay geçecek, 532'den her arayan müşteri temsilcisi benim yapamadığım işlemin aynısını yapamıyor ve sorun çözüldü diyerek not düşülüyor. Ama benim mağduriyetim giderilmedi. Yıllarca kullandığım Turkcell'in bu denli ilgisiz ve kayıtsız kalışı karşısında ben de bu durumu sizlerle paylaşmak istedim.

27 Kasım 2024 12:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yusuf
Yusuf
27 Kasım 2024 12:43

Türk Telekom'dan Turkcell’e geçiş olacaktı.

27 Kasım 2024 13:16

Abdullah sonuçtan çok memnun

Abdullah
01 Ocak 2025 12:55
"Mağduriyetimi çok kısa sürede çözdüler teşekkür ediyorum."
Turkcell'de Taşıma Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Sezgin sonuçtan memnun

Sezgin
05 Ekim 2024 09:54
Yanlış Hat Sahipliği ve Müşteri Hizmetleri Engeli

29 Ekim 2024 23:09
Turkcell'de Paket Değişikliği Engeli: Müşteri Memnuniyeti Nerede?
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Dursun
21 Aralık 2024 16:08
Yanlış Bilgilendirme Ve Hatalı Tarifeye Geçiş Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 10:14

Turkcell Kategorileri