Turkcell'den Kullanılmış Numara Kabusu

18 Aralık 2024 15:43

Bugün Turkcell'den kullandığım eski hattı kapatıp yeni hat aldım. WhatsApp üzerinden de numaramı taşıdıktan sonra yeni aldığım numaranın eski sahibi telefonuma sürekli WhatsApp doğrulama kodları göndermeye doğrulama aramaları yönlendirmeye başladı. Sonrasında turkcelli aradım ve numaranın hala kullanılan bir numara olduğunu nasıl bana verebildiklerini sordum ve yardımcı olmalarını istedim. Onlar ise havuzdan verdiklerini onların suçu olmadığını ücret karşılığı tekrar yeni numara verebileceklerini söylediler. Saatlerdir bazı numaralardan görüntülü aranıyorum telefonum susmuyor. Kullanılan numarayı vermek ne büyük iş bilmezlik! Bir de üzerine ücret talep ediyorlar. İlk defa bu kadar saçma bir durum görüyorum.

18 Aralık 2024 15:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Aralık 2024 08:02

Değerli Müşterimiz, Mağazalarımızda satışı yapılan hatlarla ilgili bilgi verilmektedir. Bu nedenle ne yazık ki farklı bir işlem yapamıyoruz. Alternatif olarak numara değişikliği yapmanızı tavsiye edebiliriz. https://www.turkcell.com.tr/yardim/hattiniz/abonelik-islemleri/numarami-nasil-degistirebilirim linkten bu konuda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

16 Ekim 2024 23:36
Turkcell'den Aldığım E-Sim İle Gelen Beklenmedik Sorunlar
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'den Aldığım Numara Başkaları Tarafından Kullanılmış.

Selman
10 Ekim 2023 18:26