Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'de Anlamsız İnternet Tüketimi Sorunu

11 Ekim 2024 21:51

Turkcell'de 3 ayda iki kez internet paketim anlamsız şekilde tükenmiştir. 10 GB ek paketim saatler içerisinde film, video, sosyal medya kullanmamama ya da herhangi bir uygulama indirme yükleme gibi işlem yapmadığım halde tükendi. Aynı şekilde geçtiğimiz günlerde 16 GB internet paketim 1 gün içerisinde paketinizdeki internet tükendiği için kullanımınız akıllı fatura ile kısıtlandı SMS'i aldım. Müşteri hizmetleri sadece uygulamadan kontrol etmemi söylüyorlar. Başka bir işlem yapamıyorlarmış. Uygulamadan kullanım kontrolleri yaptığımda belirtilen saatlerde kullanım yapmış olmam mümkün değil, tatil fotoğraflarım saatleri ile birlikte telefonumdadır. Ama mutlaka daha önce kullanmışımdır ve saatler farklılık gösteriyordur, standart Turkcell yalanları. Yeni paketi yaptırırken nasıl bir sinirle yapmışsam taahhüt vermişim. Bu taahhüdün iptalini ve cayma bedelinin tarafıma yansımadan, sadece belli bölgelerde çekmeye başlayan ve kullanımları sıfırlayan bu kalitesiz operatörden farklı bir operatöre geçmek istiyorum.

11 Ekim 2024 21:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Ekim 2024 10:49

Merhaba Orçun Bey, Turkcell olarak tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Şebeke üzerinden kullanılan veri miktarı, uluslararası standartlar çerçevesinde ölçümlenir. Veri tüketimi ve buna ilişkin ölçüm sonuçları çeşitli unsurlara bağlı olarak farklılaşabilir. İçerik platformunun kullandığı veri ve video sıkıştırma protokolleri, içeriğin çözünürlüğü ve erişilen dosya boyutu, içeriğin web sitesi veya mobil uygulama üzerinden seyredilmesi, kullanılmadığı düşünülen uygulamaların arka planda çalışması, cihazın kullanıcı tarafından kontrol edilemeyen sistem servisleri, kullanılan cihazların çeşidi, markası, modeli, sürümü ve cihazdaki yazılımların güncel olup olmaması gibi etkenler ölçüm sonuçlarını değiştirebilir. İnternet kotanızın çabuk bitmesi kullanımlarınıza bağlı olarak değişkenlik gösterir. Bazı uygulamalar ve sosyal medya kanalları dışında giriş yapılan internet siteleri, bilgi güvenliğiniz açısından tarafımızdan görüntülenememektedir. İnternet kullanımlarınız süre bazlı değil, görüntülenen içeriğin kapasitesine göre değerlendirilmektedir. Yaptığınız kullanımlarda, alınan ve gönderilen veri miktarı kadar paketinizden düşer. Yeni nesil cihazlarda, cihaz güncellemeleri aktif konumdaysa ve hat üzerinden internet çıkışlarınız açıksa internet kullanımlarınız artabilir. Hattınız üzerinden yapılan bağlantılar doğrultusunda paketinizden düşüm yapılmaktadır. Sosyal medya uygulamalarını yoğun olarak kullanıyorsanız, otomatik video oynatma seçeneğini kapatmanızı öneririz. Turkcell uygulamamızdan da hangi tarih ve saatte ne kadarlık bir veri harcadığınızın bilgisine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yurt içi tüm konuşma ve mesajlaşma paketlerinde anında, internet paketlerinizde ise en fazla son 1 saat hariç olacak şekilde bu bilgileri görebilirsiniz. http://turkcell.li/indir İletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

12 Ekim 2024 21:56

Ben birkaç saat içerisinde biten 10 GB'ın büyüklüğünün ne olduğunu bilmeyen bir insan değilim. Ayrıca sürekli arkasına sığındığınız telefon güncellemelerim ve uygulamalarım Wi-Fi üzerinden yapılmaktadır. Bana 60 yaş üzeri insanlara yaptığınız açıklamaları yapmayın. Benim işim bilgisayarda kaybolan kullanımlar ile ben saatlerde yüksek kalitede dizi film izlerim. Online oyun oynarım. Detayları bilmeyen insanları ikna etmeye çalışın bu gibi otomatik mesajlarla.

Abdullah
Abdullah

Wi-Fi çekmediği zaman mobil veri ile indirme yapar sen en iyisi uygulamaları el ile güncelle

Senay sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 10:50

04 Mayıs 2025 04:41