Turkcell Yanlışlıkla Abone Olduğum Hypermix Servisinin İptal Ücreti İade Edilmedi

24 Ekim 2024 20:293.818
Yener'in Teşekkür Mesajı
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Fakat keşke buraya yazılmadan halledilebilse, müşteri hizmetleri arandığında yardımcı olmak istenmiyor ya da olmuyorlar fakat buraya yazıldığında herkes seferber oluyor.

Turkcell Hypermix servis iptal ücreti iade edilmedi. 24 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 19.12'de yeni telefonumda ayarlama yaparken Turkcell sayfasında Hypermix servis isimli yazıya yanlışlıkla dokundum ve 143 TL Paycell mobil içerik adı altında fatura hesabıma ekleme yapıldığını gördüm.

Ben bu uygulamanın ücretsiz olacağını düşünmüştüm. Gelen bildirimde 3544'e iptal yazarak iptal isteğinde bulunacağım ve 08504777725 numaralı telefonla da teyit edileceği belirtildi. Ben de hemen 3544'e iptal isteğimi ilettim ve geri bildirimde iptalin gerçekleştiği belirtildi. Ayrıca 08504777725 numaralı telefonu arayarak iptali teyit ettirdim ve yansıtılan ücretin iadesini talep ettim. Müşteri temsilcisi "ücretin iadesi mümkün değil" cevabını verdi.

Tüketici Hakları gereğince gün içerisinde temel hakkımı kullanmama rağmen ücret iadesi yapılmadı ve resen ödeme yapmış oldum.
Turkcell yetkili birimlerine sesleniyorum. Bu haksız alıntının -ki hiç kullanmadım- iadesini talep ediyorum. İadesi yapılmadığı takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağımı bildiriyorum.

24 Ekim 2024 20:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Ekim 2024 08:01

Değerli Müşterimiz, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümünden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

30 Ekim 2024 11:21

Değerli Müşterimiz, 30.10.2024 tarihinde talebinizle ilgili sizi aradık ve görüştük. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinden "Yardım- Yeni talep İlet" bölümünden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

1 Kasım 2024 11:24

Yanlışlıkla Aktive Edilen Servis Ücreti İadesi Sorunu

İhsan
İhsan
18 Ekim 2024 11:122.344

Turkcell Hypermix servis iptal ücreti iade edilmedi. 21 Eylül 2024 Cumartes...

Bilinmeyen Üyelik Ve Yanlış Bilgilendirme Mağduriyeti

Seçil
Seçil
1 Kasım 2024 13:20934

Paycell in altında faturama Http Click n Play Diye Bir Şey yansıtıldı. 20 Eylül 2024 tarihinde üye olduğum söylendi. Fat...

Bilinmeyen Üyelik Ve Yanlış Bilgilendirme Mağduriyeti

Yanlışlıkla Abone Olduğum Uygulamanın İptalini İstiyorum

Necdet
Necdet
16 Ağustos 2024 12:22180

Turkcell hattı kullanıyorum. Hyper Mix adlı uygulama, telefonda işlem yaparken abone oluvermişim. Aboneliğimin iptal edi...

Turkcell Faturamda İzinsiz 143 TL Paycell Çekimi!

Mithat
Mithat
14 Aralık 2023 16:041.584

"Portfun'ın bilgim dışındaki gerçekleşen bu işlemin 2 aylık ücretini iade edip etmeyeceği meçhul olmakla birlikte, Turkcell'in bilgim dışındaki Portfun aboneliğimi iptal etmesinden dolayı teşekkür ediyorum."

Turkcell'den Haksız Fatura Şoku: İade Ve İptal Mücadelesi

Murat
25 Kasım 2024 14:461.783

Turkcell faturama 229 TL bugün 25.11.2024 tarihi ile ücret yansıtılmış. Htp Click n Play adı altında. Turkcell çağrı mer...

Turkcell'den Haksız Fatura Şoku: İade Ve İptal Mücadelesi

Tümünü Gör
Turkcell Yüksek Tarife Fiyatları

Turkcell YüksekTarife Fiyatları

Hilal
Turkcell Hukuk Dışı İşlemini Kabul Etmiyor

Turkcell Hukuk Dışıİşlemini Kabul Etmiyor

Ozan
Turkcell Haksız Fatura Çıkardı!

Turkcell HaksızFatura Çıkardı!

Adnan
Turkcell 600 TL Olarak Satın Alınan Paketin 1800 TL Olarak Faturalandırılması!

Turkcell 600 TLOlarak Satın Alınan Paketin 1800 TL Olarak Faturalandırılması!

Bayram
Turkcell Fazla Yansıtılan Fatura