Hüseyin
29 Kasım 2023 10:01

İyi günler, şu anda Turkcell online'da 350 TL yüklü bakiyem var. Yapmak istediğim paketin ücreti 360 TL. TL yüklemeye çalışıyorum fakat yükleme limiti en az 150 TL. Başka bir paket daha var, almayı düşündüğüm; o da 345 TL. Ancak 'bakiyemle öde' seçeneği mevcut değil. Bir zahmet yardımcı olursanız sevinirim, aksi takdirde içindeki TL de boşa gidecek.

29 Kasım 2023 10:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Aralık 2023 11:34

Merhaba Hüseyin Bey, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Turkcell ailesi olarak size tüm kanallarımızdan eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Her noktada memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Talebiniz devam ediyorsa tekrar denemenizi sorunun devamı durumunda inceleyebilmemiz için almış olduğunuz hatanın ekran görüntüsünü ekleyerek talebinizi detaylı olarak Turkcell uygulamasının "Yardım" alanından veya web sitemizde sağ alt bölümünde bulunan " Şikayet Talebi Oluşturma" alanını seçerek iletmenizi rica ederiz. https://www.turkcell.com.tr/yardim/hizmet-kanallarimiz Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Telsiz Kullanım Ücreti Mağduriyeti

19 Kasım 2024 20:54