Ayten sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Taahhüt İptali Ve Cezası

Turkcell Taahhüt İptali Ve Cezası
18 Aralık 2023 12:10

Turkcell firmasından 29.06.2022 tarihinde Superbox internet hizmeti aldım. 2023 Yılı içerisinde bilmediğim bir tarihte, faturalarımı düzenli ödemediğim gerekçesiyle, hiçbir tebligat yapılmadan ve bilgi verilmeden, sözleşmem firma tarafından tek taraflı olarak feshedildi ve 24 aylık olan taahhüt te iptal edildi.

Taahhüdü firma iptal etmesine rağmen sanki ben bozmuşum gibi tarafıma 1478.14 TL taahhüt bozma cezası kesildi. Bu ceza tamamen hukuksuz ve keyfi bir şekilde kesilmiştir. Firmayı, cezayı kaldırmaları hususunda uyarmama rağmen kaldırmadıkları gibi crıf alacak ® diye bir şirket aracılığıyla SMS sisteminden tahdit mesajları gönderilmektedir.

Bu mesajlarda, cezayı ödemediğim takdirde avukat vs. Masraflar da eklenerek borcumun 5007 TL'ye yükseleceği yönünde gözdağı verilmektedir. Siteniz aracılığıyla, Turkcell firmasını bütün kamuoyuna şikayet ettiğim gibi Tüketici Hakem Heyeti'ne de müracaat ettiğimi belirtirim. Herkes bu hukuksuzluğu ve keyfi uygulamaya bilsin. Tedbirini ona göre alsın.

turkcell-taahhut-iptali-ve-cezasi-2.pdf
18 Aralık 2023 12:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Aralık 2023 15:09
Ayten
Ayten
25 Aralık 2023 22:00

7 gün geçti halen bir çözüm yok. Halen çözüm yok. Çözüm yok.

Turkcell Taahhüt Bozma Cezası

16 Aralık 2023 14:43
Turkcell Taahhüt Bozma Cezası
turkcell-taahhut-bozma-cezasi-1.pdf

Bilgilendirme Yapılmadan Yasal Takibe Alındım, Ek Masrafların İptalini İstiyorum

Abdullah
15 Ağustos 2025 12:29
bilgilendirme-yapilmadan-yasal-takibe-alindim-ek-masraflarin-iptalini-istiyorum-1.jpg

Kübra
05 Kasım 2024 12:26