Emrah sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 20:45

Bugün Turkcell Superbox aldım. Tek kapsama alanına güvendiğim telekomünikasyon şirketi idi. Aktivasyon işlemi bittikten sonra modem sürekli kendini kapatıyor komple enerjisini kesiyor ben fişini çekip geri takana kadar kendine gelmiyor. Wi-Fi ışığı yanıyor hemen kendini kapatıyor. İlk günden bunu yapan şirket sonrasında kim bilir ne olur. İlk gün olduğu için arıza kaydida açmıyorlar mış.

23 Aralık 2024 21:21

Tekrar Turkcell mi Allah korusun! 3 hafta önce evime Superbox bağlattım ancak bağlantı olduktan beridir interneti hiç kullanamadım. Defalarca müşteri hizmetleriyle konuşuyorum ama lokasyonda bulunmama rağmen lokasyonda olmadığımı arıza kaydı açamadıklarını söylediler. Hatta bir müşteri temsilcisi açıldığını söyledi ve tekrar aradığımda açılmadığını söylüyorlar. Evime gelen Turkcell hat kullanan arkadaşlarım bile telefonlarının çekmediğini söyledi. Baz istasyonunda çok fazla dalgalanma olduğunu söylendi ondan dolayı kullanamadığımı söylediler. Cayma bedeli olmadan iptalini istiyorum. Çözüm bulunmadığı takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak yargı sürecini başlatacağım.

1734978056105.screenshot-2024-12-23-21-05-30-225-comandroidchrome.jpg
1734978051141.screenshot-2024-12-23-21-05-48-836-comandroidchrome.jpg
23 Aralık 2024 21:20

turkcell-superbox-ilk-gunden-hayal-kirikligi-2.jpg
turkcell-superbox-ilk-gunden-hayal-kirikligi-1.jpg
17 Aralık 2024 20:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Aralık 2024 08:46

Şeyma
11 Ağustos 2023 18:57
turkcell-internet-baglantisi-saglamak-1.pdf
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
03 Mayıs 2024 16:05
Rıza sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Süper Box Şikayet

29 Haziran 2024 14:36
Turkcell Süper Box Şikayet
Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

Kıvanç
16 Mayıs 2025 23:24
Arızalı Modemle Mağdur Edildim, Hizmet Sıfır!
Emrecan sonuçtan hiç memnun değil

Superbox Modem Ve Sim Kart Sorunu Çözülemiyor, İnternet Kullanılamıyor

Emrecan